Besplatna predstava za decu: Zašto ne mogu da te pitam gde si otišao? (FOTO)

razotkriva tabu odrastanja

Besplatna predstava za decu: Zašto ne mogu da te pitam gde si otišao? (FOTO)

U Ustanovi kulture Palilula, u subotu 30. januara, odigraće se predstava namenjena deci koja pokreće temu suočavanja sa smrću
Objavljeno:

Priču o dečijem suočavanju sa jednim od najvećih tabua odrastanja, smrću i prihvatanju gubitka namilijih, autorka Jelena Paligorić i reditelj Dejan Janković će sa svojim autorskim timom predstaviti publici u subotu, 30.januara od 12h u Ustanovi kulture Palilula, na sceni Stamenković. Đuričko o srpskoj stvarnosti: Uzeli su nam baš sve! (FOTO) "Zašto ne mogu da te pitam gde si otišao" je dramska poema namenjena deci od šest do dvanaest godina, kao i onima koji se tako osećaju sa ciljem pravljenja imaginarnog štita od svetla odraslih i to borbom protiv straha - igrom. Predstava je namenjena deci kao ohrabrivač i drug sa kojom mogu da se aktivno povežu.

Promo
Poslednji Čkaljin intervju: Živim od 2.000 dinara penzije, cipele nisam kupio 20 godina! Prvi put u svom kratkom životu, Nikola, koga tumači mladi glumac i kompozitor Andrej Bastl, se suočava sa problemom sa kojim ne može da se izbori i odlučuje da sagradi kuću u svom dvorištu. Taj Nikolin mikrokosmos, potpomognut od strane njegove nove drugarice Zoje, koju tumači Bojana Ilić, predstavlja štit od realnog sveta koji zajednički stvaraju. Lik kućnog duha Bdua tumače dvoje glumaca Aleksandra Anđeljković i Veljko Ivanović. Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO) Pokrovitelji ovog novog pozorišnog projekta Smart Studija su Gradski sekretarijat za kulturu grada Beograda, Ustanova kultura Palilula i Lekart edukativni centar.Zahvaljujući podršci opštine Palilula karte za predstavu su besplatne i mogu se preuzeti na blagajni Ustanove kulture Palilula radnim danima od 9 do 16 časova. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.