Za vikend nas očekuje lud provod u Starom Bitefu: Veče nostalgije i Soulfank svirka (VIDEO)

dobar provod zagarantovan

Za vikend nas očekuje lud provod u Starom Bitefu: Veče nostalgije i Soulfank svirka (VIDEO)

U petak vas u "Soul Society Clubu" očekuje veče nepotrebnog znanja prosečnog tridesetogodišnjaka, a u subotu maestralna svirka Hane Vučićević i njenog benda
Objavljeno:

U "Soul Society Clubu" će se u petak, 29. januara održati veče razmena ideja i mišljenja "Šta je sve bilo bolje u naše vreme". Ovo veče će autori sa sajta "Tegla.rs" sučeljavati mišljenja, dokazivati znanje, pokazivati poznavanje opšte i pop kulture, sve u cilju zabave i diskusije. Nije tribina, al' ima da se navija. Nije panel diskusija, jer ne znamo šta je to. Nije veče humora, jer ako kažeš da jeste onda nije. Jeste veče nepotrebnog znanja prosečnih tridesetogodišnjaka. Dođite da pokušamo da napravimo veče u klubu, a da niko ne radi kao DJ. Poslednji Čkaljin intervju: Živim od 2.000 dinara penzije, cipele nisam kupio 20 godina!

- Neminovno je da ćemo postati zajedljive dede, a kako bismo vežbali na vreme, u petak ćemo pričati o periodu od 1995. do 2005. godne i šta je sve bilo bolje tad u odnosu na danas. Danas ništa ne valja. Evo na primer Eyesburn! - poručuje ekipa sa portala Tegla.rs. Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO) U subotu 30. januara nas na istom mestu očekuje svirka "Hana V. & The Soulfunk division". Znamo koliko ste se fenomenalno proveli prošlog puta i zato ćete sa naše bine ponovo moći da čujete ekipu preiskusnih muzičara.
Printscreen/ Facebook/ Soul Society - Stari Bitef
Okupila ih je ideja da zagruvaju muziku koju vole, a koja je mešavina raznih pravaca: soula, fanka, džeza, hip hopa i roka. Na repertoaru će biti Jill Scott, Meshell Ndegeocello, Bilal, D'Angelo, ali i Living colour i Screaming Headless Torsos, i još mnogo vrhunske muzike. Đuričko o srpskoj stvarnosti: Uzeli su nam baš sve! (FOTO) Hana Vučićević, koja predvodi ovu grupu, srpski je vokal i kantautor. Svoju klupsku karijeru počinje sredinom 90-ih godina. Poznata je po energičnom nastupu i raskošnom glasu, kao i hitu "Are you ready" koji je napravila sa svojom grupom "Speed limit", a koji je obeležio novo poglavlje srpske elektro scene. Nastupala je i sarađivala sa Lazar Tošić kvintetom, Vasil Hadžimanov bendom, Big bendom RTS-a, bendovima Speed limit i J.U.S.T, Sunshine i mnogim značajnim klupskim muzičarima ovdašnje džez scene.

Dobar provod je zagarantovan!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.