Ono kad Srbin vodi ljubav: Kultni engleski sastav Pulp napisao je himnu svih Srba! (VIDEO)

srpski jeb

Ono kad Srbin vodi ljubav: Kultni engleski sastav Pulp napisao je himnu svih Srba! (VIDEO)

Na internetu se pojavio demo snimak legendarne rok grupe "Pulp" u kom se pominje Srbija u afirmativnom ili ironičnom kontekstu, procenite sami
Objavljeno: 22:32h

Kultni engleski pop rok sastav u poslednjih par decenija, "Pulp", davne 1984. snimio je demo snimak na kom se našla jedna više nego interesantna pesma. Na našu žalost, nikad nije zvanično objavljena, ali je zahvaljujući internetu demo snimak našao put do svoje publike. A zašto na našu žalost? Pa, zato što na jedan direktan i poprilično lascivan način govori o Srbima! Pravoslavlje dolazi iz Njujorka: Krst s Hrama Svetog Save u spotu američkog repera! (VIDEO)

Printscreen/ YouTube/ PulpVEVO
Legendarnu grupu "Pulp" je 1978. godine osnovao Džarvis Kuker, pevač, tekstopisac i gitarista. Grupa je osnovana u Šefildu, u Engleskoj, međutim, nekoliko godina nakon osnivanja bend je doživeo svetsku slavu. Inspiracija u talasima: 25 naših najlepših pesama o rekama (VIDEO) (FOTO) Osamdesetih godina bend se jako mučio kako bi se probio na svetskoj muzičkoj sceni. U Engleskoj je postao popularan tek sredinom devedesetih, kada su objavili album "His 'n' hers" iz 1994. godine, a godinu dana nakon ovog albuma usledio je još bolji "Different Class" koji je dosegao do prvog mesta Engleske liste "UK Album Chart". Na ovom albumu se nalazi 10 pesama, među njima i legendarna "Common people" po kojoj je ovaj bend najpoznatiji.

uticaj disko muzike na pop-rok osnovu
album "We love life" koji je prodat u preko 10 miliona primeraka. sarađivao je sa poznatim bendovima poput "Air"-a i "Radiohead"-a 8 pesama koje su popularnije od filmova u kojima su se čule! (VIDEO) (GIF) festivalima
a na njihovoj listi se našao i naš Exit festival.
singl "After you", koji je pre toga postojao samo u demo formi.
1984. godine uradio demo snimak pesme pod nazivom "Srpski jeb".
She don't want no Soviet loves All she wants is Srpski jeb Srpski jeb! ona neće ruskog ljubavnika ona želi samo "Srpski jeb".
znači zapravo "srpski seks" eufemistički naziv za "mock rape", izraz koji u engleskom žargonu znači glumljenje silovanja. ostavljamo vama da prosudite.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.