Čačani se pozdravili sa Bouvijem na originalan način! Ovo nisu uradili ni u Londonu! (FOTO)

Kakva počast!

Čačani se pozdravili sa Bouvijem na originalan način! Ovo nisu uradili ni u Londonu! (FOTO)

Legendarni pevač je ostavio dubok trag u životima omladine, te ovaj gest gostiju jednog čačanskog kafea uopšte ne iznenađuje
Objavljeno:

Gosti i osoblje čačanskog kafea "Bilbord" oprositli su se od pevačke legende, Dejvida Bouvija, objavivši mu čitulju u lokalnom nedeljniku " Čačanski glas". Odajmo počast najuticajnijem pop umetniku 20. veka u DKSG-u (VIDEO) U tekst čitulje, pored Bouvijeve fotografije, postavljen je deo pesme iz predstave “Zigi zvezdana prašina”: “A bio je on sa bendom kao jedan. Imao je zvezda sjaj i bio izvanredan”. Čačani koji su dali čitulju kažu da se ideja o ovoj vrsti počasti omiljenom pevaču rodila spontano, u danu kada su čuli da je preminuo.

Facebook
- Najpre smo čitav dan u kafeu puštali Bouvijevu muziku, a onda se neko od gostiju setio da bismo mogli da objavimo čitulju u “Čačanskom glas”. Sve se odigralo spontano. Na jedan sto smo postavili teglu na kojoj smo napisali da svako ko podržava našu ideju tu može ostaviti novac. Ljudi su bili oduševljeni, pa smo za nepun sat sakupili 1.300 dinara, koliko je bilo potrebno za objavljivanje čitulje – priča Borko Panić. 33 činjenice koje niste znali o Dejvidu Bouviju (FOTO) (VIDEO) (GIF) On objašnjava da ovaj gest nema nikakve veze sa pomodarstvom, pošto su svi učesnici u inicijativi pasionirani zaljubljenici u stvaralaštvo Dejvida Bouvija.
Facebook
- To je autor koji je imao velikog uticaja na odrastanje svakoga od nas. Bez njega muzika ne bi bila ista. Već imamo prve reakcije na našu akciju i drago nam je što su veoma pozitivne – kaže Panić. On dodaje da su verovatno jedini u Srbiji koji su se na ovaj način odužili velikom umetniku. - Bilo bi nam drago da se još neko toga setio. To bi bio pouzdan znak da je Bouvi ostavio veliki trag među poštovaocima kvalitetne muzike i da još živi - kaže Panić. (Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.