PRVI SMO UŠLI U RENOVIRANI DOM SINDIKATA: Nismo verovali da je to ista zgrada, a sa nama su bili i poznati glumci i pevači! (FOTO) (VIDEO)
Velika bioskopska sala, Foto: Filip Plavčić

ekskluzivne fotke

PRVI SMO UŠLI U RENOVIRANI DOM SINDIKATA: Nismo verovali da je to ista zgrada, a sa nama su bili i poznati glumci i pevači! (FOTO) (VIDEO)

Nakon deset meseci renoviranja, ušli smo u potpuno preuređeni Dom sindikata - Kombank dvoranu

Objavljeno: 14:59h

Kultno mesto na Trgu Nikole Pašića sada je modernizovano i prilagođeno najnovijim svetskim standardima. Mi smo imali posebnu čast da pre svih zavirimo unutra i da vidimo kako teku poslednje pripreme za novi početak.

Dvorana ima najmoderniju koncertnu, pozorišnu, kongresnu i festivalsku dvoranu i još pet bioskopskih sala sa ukupnim kapacitetom od 1.900 mesta, veliki hol sa VR zonom, zabavnim sadržajem i kafeom, dečiji zabavno-edukativni centar, pres centar, laundž i džez bar.

Moderna sedišta
Moderna sedišta foto: Filip Plavčić

Obilasku novog Doma sindikata zajedno sa nama prisustvovali su Rambo Amadeus, Nikola Đuričko i Željko Vasić, koji će u renoviranoj dvorani nastupiti već početkom maja.

Svetski mega car
Svetski mega car foto: Filip Plavčić

Poznati muzičar i autor Rambo Amadeus održaće 1. maja koncert, pevač Željko Vasić 10, dok će Đuričko 12. maja prirediti Stand Up show.

Đuričko i Rambo
Đuričko i Rambo foto: Filip Plavčić
Pevač Željko Vasić
Pevač Željko Vasić foto: Filip Plavčić

Kombank dvorana biće svečano otvorena u petak 27. aprila u 20h, kada je zakazan i koncertni spektakl koji će prirediti svetski poznati pijanista klasične i elektronske muzike Frančesko Tristano i Simfonijski orkestar RTS-a na čelu sa maestrom Bojanom Suđićem.

Zavirite i vi u unutrašnjost dvorane:

Bonus video

BAAAAM U GLAVU! Građevinci imaju BAŠ SUROV način za buđenje!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.