Dve fantastične svirke za vikend u starom Bitefu - Vasil Hadžimanov i Texas Flood (VIDEO)

ljubitelji dobrog zvuka

Dve fantastične svirke za vikend u starom Bitefu - Vasil Hadžimanov i Texas Flood (VIDEO)

U bivšem Bitefu će u subotu nastupiti "Vasil Hadžimanov Bend", a dan kasnije, na istom mestu, svirku će imati i beogradski trio "Texas Flood"
Objavljeno:

Subota, 16. januar, u klubu "Soul Society" - bivši Bitef, rezervisana je za "Vasil Hadžimanov Bend", dok će dan kasnije na istom mestu nastupiti i trio "Texas Flood". Svirke počinju u 22 časa. Poslednji Čkaljin intervju: Živim od 2.000 dinara penzije, cipele nisam kupio 20 godina!

Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO) Beogradski power trio „Texas Flood“ svoj prvi koncert održao je u decembru 2006. godine u klubu Bitef. U međuvremenu, ovaj tada mladi, perspektivni bend pretvorio se u veoma značajnu atrakciju na domaćoj rok sceni, a frontmen Neša Zlatanović je postao Mr. Swagger, poštovani gitarista i pevač. Objavili su dva albuma, električni „Grinnin' In Your Face“ i akustični „Naked Blues“, svirali na brojnim mnogi festivalima, a binu su delili sa mnogim značajnim svetskim bluz i rok imenima. U petak, 15. januara „Texas Flood“ nastupa u standardnom sastavu na mestu njihovog nastanka – u Drinčićevoj 1.
Đuričko o srpskoj stvarnosti: Uzeli su nam baš sve! (FOTO) Vasilova ideja o kombinovanju balkanskih tradicionalnih, folk ritmova i zapadnih, modernih muzičkih stilova u njegovoj muzici je u potpunosti autentična i predstavlja nov pristup džez muzici. Pored Vasila u subotu će nastupiti i Branko Trijić – gitara, Miroslav Tovirac – bas gitara, Peđa Milutinović – bubnjevi i Bojan Ivković – perkusije.
Nastupi počinju u 22 časa, a karte će biti dostupne na ulazu po ceni od 400 dinara za svaki od koncerata. Broj telefona za rezervacije je 063377483.

da zajedno uživamo u fantastičnim svirkama!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.