Kakav blam: Da se Gloria pita Bouvi bi još uvek bio živ! (FOTO)

oživeli zvezdu

Kakav blam: Da se Gloria pita Bouvi bi još uvek bio živ! (FOTO)

U novom broju magazina "Gloria" možete pročitati pozamašan članak o Dejvidu Boviju, koji je za njih još uvek živ
Objavljeno: 20:18h

Iako je Dejvid Bouvi preminuo pre dva dana, to pojedine medije nije sprečilo da i dalje o njemu pišu kao da ovaj velikan još uvek hoda među nama i stvara genijalnu muziku. Ovako je Bouvi igrao Nikolu Teslu! Poslednja rola muzičkog velikana! (VIDEO) Naime, magazin "Gloria" je u novom broju objavio pozamašan članak o Dejvid Bouviju, povodom njegovog 69. rođendana i objavljivanja novog albuma.

Espreso.co.rs
Što i ne bi bilo toliko strašno, da ih pevač nije preduhitrio svojom smrću, a novinari, da li iz neznanja ili neobaveštenosti, nisu stigli da izmene informacije u članku, te se sve vreme o muzičaru piše kao da je još uvek živ. Poruke povodom smrti Bouvija stižu sa svih strana: Od Vatikana, pa čak do svemira! (FOTO) (VIDEO) - Nakon što je decenijama šokirao publiku svojom muzikom, menjao žene kako mu se prohtelo i odavao se svim mogućim porocima, britanski roker uživa u porodičnom životu s drugom suprugom Iman, ali ne prestaje da stvara: početkom godine, na 69. rođendan, objavljuje album "Blackstar" i najavljuje zaokret u karijeri - piše u časopisu "Glorija".
Espreso.co.rs
33 činjenice koje niste znali o Dejvidu Bouviju (FOTO) (VIDEO) (GIF) Iako bismo svi to želeli, sadašnjost ipak nije više Bouvijevo vreme, a pojedini mediji bi zasigurno trebali da budu bolje obavešteni ili mnogo ažurniji. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.