Top topova: Znate li gde će Tito, Arkan i Džim Morison za Srpsku Novu godinu?

neka ljubav vlada

Top topova: Znate li gde će Tito, Arkan i Džim Morison za Srpsku Novu godinu?

Za Srpsku Novu godinu očekuje nas jedinstveni art-kulturni performans u kući na uglu Knjeginje Ljubice i Gospodar Jevremove
Objavljeno: 19:48h

Knez Miloš, Zoran Đinđić, Karađorđe, Gavrilo Princip, Tito, Arkan, Elvis, Džim Morison, Hemingvej i junaci Ratova zvezda samo su neke od ličnosti iz srpske i svetske istorije koje će svoje puteve ukrstiti na jedinstvenom art-kulturnom performansu povodom Srpske Nove Godine. Poslednji Čkaljin intervju: Živim od 2.000 dinara penzije, cipele nisam kupio 20 godina!

Performans se zove "Top topova" (Neka ljubav vlada), a program počinje u sredu toku dana i odigrava se u kući staroj 130 godina na uglu Kneginje Ljubice i Gospodar Jevremove. Sastoji se od nekoliko izložbi, instalacija, performansa, ali i muzičkog programa koji će okupiti bivše ili sadašnje članove bendova EKV, Irie FM, Vampiri.. Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO) Ideja je da se napravi mali vremeplov, u okviru koga ćemo se podsetiti važnih momenata iz istorije naše zemlje, drugih poznatih ličnosti iz oblasti muzike, politike, nauke.. Ali i nekih filmskih heroja. U toku dana služiće se besplatan čaj, rakija i kuvano vino, a svi zaintersovani ce moći da popričaju sa Titom, Knezom Milošem i Zoranom Đinđićem, odnosno sa kostimiranim glumcima koji će ih upoznati sa likom i delom ovih velikana.
Popovi neka u sebi pevaju, komunisti neka ćute: Da li ste čitali testament Pavla Vuisića? (FOTO) (VIDEO) Za najmlađe je u tom periodu predviđeno i jahanje ponija, a u toku dana će se kroz filmove, instalacije, crteže i izložbe figura i bisti predstaviti Džingis Kan, Arkan, Elvis, Džim Morison, Vuk Branković i druge značajne ličnosti... Od 20 časova je otvaranje konceptualne izložbe Ispovedanica, a muzički program počinje već od 18 sati. Glavna atrakcija je svirka jedinstvenog jam session benda Top topova (21.30), koji čine bivši ili sadašnji članovi grupa EKV, Vampiri, Irie FM Ant ACID... U toku performansa će na 3 stejdza nastupiti i poznati muzički novinar Uroš Milovanović, Zorba & Niko, Nadežda Dimitrijević, Rebel B, Qualitech b2b Mixa, DJ Nerve... Dođite da se družimo sa najvećima! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.