Brega o Hrvatskoj pre rata! Otišao sam da kupim lubenicu, a umalo sam poginuo!

Nikad neće zaboraviti

Brega o Hrvatskoj pre rata! Otišao sam da kupim lubenicu, a umalo sam poginuo!

Dokumentarac o Goranu Bregoviću, koji je snimljen u Hrvatskoj, otkriva pojedinosti o životu ovog muzičara koje će nam zasigurno promeniti mišljenje o njemu
Objavljeno:

Muzičar Goran Bregović u dokumentarcu koji je snimljen o njegovom životu otkriva pojedinosti iz svog detinjstva, ali i iz preioda dok je bio član popularnog "Bijelog dugmeta". Najveći raskol u istoriji Ex YU roka! Kako je Bregović ispalio Bebeka i uništio pravo Dugme? Bregović, kao pasionirani ljubitelj mora, u dokumentarcu je ispričao kako ga je njegova ljubav prema moru mogla koštati života.

- Otišao sam u Makarsku da kupim lubenicu, a kući sam se vratio sa kupljenom jedrilicom. Sreo sam jednog mladića i pitao ga da li je jedrilica na prodaju. Sve ostalo je istorija... I krenuo sam na jedrenje prema Italiji. U jednom šolu video sam prelepu crkvu. Hteo sam da svratim, ali je bila bura i odustao sam od te ideje. Međutim, u tom trenutku mi se polomilo kormilo, tako da i danas postoji tačka na leđima koja me zaboli kada se setim tog trenutka jer sam jedva izvukao živu glavu. Mislim da je sve to jer nisam svratio u crkvu, a rekao sam da hoću - rekao je Bregović. Poslednji Čkaljin intervju: Živim od 2.000 dinara penzije, cipele nisam kupio 20 godina!
(Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.