When Kleopatra Do Not Give A F*ck! Spremite se za najprljaviji rep za Srpsku Novu (FOTO) (VIDEO)

Biće ku*čenja

When Kleopatra Do Not Give A F*ck! Spremite se za najprljaviji rep za Srpsku Novu (FOTO) (VIDEO)

Ukoliko ste fanovi dobrog rep zvuka, ne smete propustiti srpsku Novu godinu u klubu "Drugostore"
Objavljeno: 12:30h

Ako ste se poželeli najprljavijeg i najkontroverznijeg rep zvuka i rime, onda je je "Drugstore" pravo mesto da dočekate srpsku Novu godinu.

Pakleni line up direktno sa ulice, Mimi Mercedez, Fox i Rimski, a za after koji počinje od 4 sata iza ponoći odgovara DJ Kanbo. Sreda, 13. januar, klub "Drugstore", vrata se otvaraju u 22h. Cena karte 500 dinara u pretprodaji, 700 na ulazu.
Promo
Za publiku iz Novog Sada i okolnih mesta će biti organizovan "Mimibus" kako ne biste morali da brinete o povratku i smrzavanju. Putnike Mimibusa će karte za nastup čekati na ulazu po pretprodajnoj ceni. A osim koncerta vas očekuje još svašta nešto, a to otkriva Mimi Mercedez.
Promo
- Ovde opis praktično i nije potreban. Nešto što nas je previše vas pitalo kada će se desiti, dobijate kao poklon za Novu godinu - crnu trojku repa zajedno na bini. Ono što će razlikovati ovaj nastup od običnog je dužina trajanja i previše poklona i iznenađenja koje smo vam pripremili. Novogodišnja mudrost sa ulice: Ljudi koji rade stvari od ponedeljka, od 1., od rođendana, od Nove godine, od sutra nikad neće biti istrajni. Ako želiš da počneš ili prestaneš sa nečim radiš to od danas - kaže poznata reperka.
Promo
Od 22 do 23 časa ćete imati priliku da ih sve upoznate, popričate i slikate se sa njma. Sigurno će najmlađim fanovima biti drago zbog ovog dela večeri tako da - budite tačni.

"Tverk" takmičenje već će se ocenjivati i kompletan stil i stav
da se pojave u nekom od njihovih novih spotova

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.