Spremni za avanturu? Elektro Nova Godina u mističnoj vili kneza Pavla!

Ida Prester postaje DJ

Spremni za avanturu? Elektro Nova Godina u mističnoj vili kneza Pavla!

U okviru specijalnog seta, šarmantna Ida nastupiće u ZLA sobi, a kao posebno iznenađenje za sve posetioce otpevaće nekoliko pesama i kao Frau Casio
Objavljeno:
Posle pop-punk avanture sa bendovima Lollobrigida i Frau Casio, Ida Prester će se 31. decembra u vili kneza Pavla Karađorđevića (Šafarikova 7) oprobati i kao di-džej. “Rezidencija kneza Pavla Karađorđevića je veoma posebno mesto, na kome se u isto vreme osećate kao na intimnoj kućnoj žurci i u klubu. Osim mene u kući će nastupiti i Tijana T, Kristijan Molnar i Ali Guney, koji je moje muzičko otkriće 2015. godine. Pored takvih imena ne mogu nazvati sebe di-džejem, ali nadam se da će svi podjednako uživati i u mom odabiru pop, disko i dens-pank muzike.
U okviru beogradskog party serijala pod nazivom “Venus & Mars” 31. decembra na tri bine, u vili u centru Beograda, nastupiće više od 10 izvođača. Na Mars Stage-u u Novu godinu će vas uvesti članovi beogradske Beyond House ekipe Nikola Vemić, DJ Doo, kao i Ali Guney, najmlađi član ovog elektro sastava. Uz BH trojac nastupiće i di-džej Peđa Todorović. Ulaznice za najluđu novogodišnju noć koštaju 1.799 dinara, a u cenu su uključena i dva pića po izboru.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.