Klaberi, budite brzi! Delimo karte za ludi novogodišnji Central Dance Event! (FOTO)

Besplatno da doček NG!

Klaberi, budite brzi! Delimo karte za ludi novogodišnji Central Dance Event! (FOTO)

Ako volite elektronske tonove, a još uvek niste odlučili gde ćete za Novu - Central Dance Event je sjajan izbor! A mi vam poklanjamo i karte za ovaj ludi žur!
Objavljeno:

Novogodišnja noć u Depou doneće magičnu fuziju odlične muzike i scenskih efekata, a rejveri mogu da očekuju ništa manje nego spektakl. Hedlajner u Novogodišnjoj noći biće Kamran Sadeghi koji će nas, zajedno sa Nastićem, Milosavljevićem, Milićevićem i Dragašem, povesti na magično putovanje iz stare u novu godinu, kroz harmoniju zvuka i ritma – a posle dužeg vremena Nastić i Milićević “vrteće” back2back.

Na reprizi Nove godine u Magacinu Depo nastupiće argentinski DJ mag Hernan Cattaneo! Nakon što je u februaru ove godine Beorađanima priredio party za pamćenje, priliku da ponovo osete ovo neverovatno klupsko iskustvo naši klaberi imaće već prvog dana nove 2016. godine u Magacinu Depo. Zajedno sa Katanjom nastupiće DJ Aćim, Audiostorm i Lea Dobričić.
Drugi dan Nove godine obeležiće još jedan velikan svetske DJ scene, a pitanju je LTJ Bukem koji će u Depou nastupiti 2. januara u pratnji MC Stamine. Njima će se, u vidu domaće podrške, pridružiti DJ Flip, Feloneezy i Jackie Dagger. Komplet karata za trodnevni Central Dance Event je 2.300. Dnevne karte za doček su 1.200 (VIP 1.600) za reprizu 1.400 (VIP 1.800 ), a još uvek je aktuelna promo cena ulaznica za LTJ Bukema 2. januara po ceni od 600 dinara. Za najbrže koji od 18 sati pošalju mail na idemouprovod@gmail.com smo obezbedili 5x2 karte za doček Nove Godine! A narednih dana ćemo deliti karte i za LTJ Bukema, tako da - stay tuned! :) (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.