SAMOSTALNI REFERENTI ujedinjuju vlast i opoziciju! Ali to nije kraj, 9. februara Beograđane, a 10. februara Novosađane (VIDEO)
Pesma "Vlast i opozicija" je njihovo viđenje situacije na političkoj sceni, Foto: Promo

nova pesma

SAMOSTALNI REFERENTI ujedinjuju vlast i opoziciju! Ali to nije kraj, 9. februara Beograđane, a 10. februara Novosađane (VIDEO)

I sutra kad se probudimo opet ćemo isto, stanje je redovno, ništa nije čisto, poručuju SAMOSTALNI REFERENTI u novoj pesmi u kojoj su se ujedinili "Vlast i opozicija"

Objavljeno: 15:46h

Od okupljanja Samostalnih Referenata 1996. godine do danas, energične svirke ovog desetočlanog sastava redovno privlače brojne fanove njihovog muzičkog izraza.

- Pesma "Vlast i opozicija" je naše viđenje situacije na političkoj sceni. Ne samo u ovom trenutku, već dve decenije unazad. Već nekoliko godina zaredom izbacujemo novi singl pred rođendanski koncert. Ova pesma zapravo nema nikakve veze sa predstojećim beogradskim izborima, niti je to bio povod za plasiranje novog singla - objašnjavaju Referenti i dodaju da se radi o jednoj od njihovih najzrelijih pesama.

- Nadamo se da će naći put do slušalaca - poručuju iz benda. Beograđani će na rođendanski party povodom 22. rođendana benda u petak, 9. februara u KST, a Novosađani 10. februara u Gerila Bar. Na oba koncerta, za slavljeničko ludilo, publiku će zagrejati grupa Josip A Lisac.

Ulaznice su već uveliko u prodaji! Beograd - po pretprodajnoj ceni od 500 dinara ulaznice su dostupne u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u KST-u;

Novi Sad - ulaznice su dostupne u Gerila Baru po ceni od 300 dinara.

Bonus video:

Glossy lično Andrija Kuzmanović: Slomljeno srce lečim viskijem

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.