KKN nastavlja tradiciju NG koncerata, ali zbog jedne stvari svirka ove godine je posebna (VIDEO)

Kafane i rokenrol!

KKN nastavlja tradiciju NG koncerata, ali zbog jedne stvari svirka ove godine je posebna (VIDEO)

Prvog januara će poznati beogradski bend "Kanda, Kodža i Nebojša" održati svirku u klubu "Peron"
Objavljeno: 16:06h

Kultni beogradski bend, "Kanda, Kodža i Nebojša", i ove godine će ispoštovati jednu od nama najmilijih tradicija i prvog dana Nove godine održaće koncert u beogradskom klubu "Peron". Ove prvojanuarske svirke među svim ljubiteljima KKN-a, ali i pravog gutarskog zvuka, već duže od decenije važe za nešto posebno. Poslednji Čkaljin intervju: Živim od 2.000 dinara penzije, cipele nisam kupio 20 godina!

S. Štih
Sve su nas nasamarili: Pesme koje mnogi obožavaju zapravo su o drogi! (VIDEO) Bend već 10 godina svakog 1. januara održava klupski koncert u Beogradu, pa ni 2016. godina neće biti izuzetak! Sa ovako dugim stažom, KKN su utvrdili jednu od najdugovečnijih koncertnih tradicija u našoj zemlji. Ove godine, kao i prethodne, Oliver Nektarijević će sa svojim bendom svirati u klubu "Peron" u Savamali.
S. Štih
- Pošto smo jedno sedam-osam prvih januara u nizu održavali koncerte, skopčali smo da je to postala prava tradicija i shvatili da ne želimo da je prekidamo. Te svirke su startovale u kultnoj Akademiji, koja je, na žalost, već par godina zatvorena. Posle toga smo prešli u Gan, koji takođe nije radio neko vreme, pa smo se sad preselili u Peron - priseća se Nektarijević. Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO) Među fanovima KKN prvojanuarske svirke važe za nešto posebno. Delimično zbog tradicionalnog momenta, delom zbog intimnog klupskog ambijenta u kojima se ove svirke održavaju. Međutim, ova svirka će biti specifična i zbog još jedne stvari.
S. Štih
- Kao što je u prirodi klupske svirke, imate tu potpunu bliskost sa publikom, zbog čega smo apsolutno opušteni, a tada se pravi najbolja atmosfera. Takođe, zanimljvo je da će nam ovo biti prva električna svirka posle nekog vremena, ali i u narednom periodu. Naime, krajem ove, kao što ćemo i početkom naredne godine, svirali smo i sviraćemo samo anplagd svirke. Tako da nam je jedan ovakav nastup baš nedostajao kao rok bendu, a mislim da će dan ranije Marko Ganbanger, Ognjen Krstić, Makinwa i PeDja napraviti lepu plesnu uvertiru za nas - kaže Nektarijević. Đuričko o srpskoj stvarnosti: Uzeli su nam baš sve! (FOTO) KKN je bend koji je uvek bio prepoznatljiv po vrhunskim tekstovima, koje mahom piše sam Nektarijević. To je nešto što su zadržali i na poslednjem albumu, ali za razliku od prethodnih albuma, za poslednji je karakterističan i nešto tvrđi zvuk. Na ovoj svirci, kako kaže Oliver, biće mesta i za starije i za novije stvari, uz poneko iznenađenje za publiku.

nova cena ulaznice 800 dinara. kluba

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.