Razvrat & akustične orgije: BG ovo još nije video - jedinstven art-klabing koncept centru grada!

I to u kući staroj 130 godina

Razvrat & akustične orgije: BG ovo još nije video - jedinstven art-klabing koncept centru grada!

Beograd ovog vikenda postaje bogatiji za jedinstveni art-klabing koncept u samom centru grada, koji se otvara velikom art-žurkom zagrevanja za novogodišnji Dekadance party! A kuriozitet je da se ovaj prostor nalazi u građevini staroj 130 godina!
Objavljeno: 11:01h
Ovaj, za Beograd novi koncept, smešten je pored kafe-galerije Blaznavac, u građevini staroj više od 13 decenija, i "tajnim dvorišnim prolazima" spojem je sa njom. Oslikan je muralima, ukrašen mnogobrojnim antikvitetima i delima mlade garde domaćih umetnika, a sastoji se od starih podrumskih lavirinata sa turskim svodovima, velelepnog salona predratnog zdanja, eklektičnog beach bar-a i ušuškanog dvorišta.
Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO) Već na partiju zagrevanja za Dekadance oružje će ukrstiti nekoliko umetničkih disciplina. Specijlani DJ gost je Holanđanin Julien Tavernier, uz njega tu je još 10 disk-džokeja sa BG scene, kao i cirkuski artisti iz kolektiva Cirkusfera, a mali specijalitet za gurmane je okretanje praseta u dvorištu. Na dva stejdža u dva dana će vrteti Rebel B , Dada Selectah, Ali Güney / Beyond House /, Dusan Lilic / Banda Panda, Mr. Cash / Midnight Cowboys, Zorba... Prvih 16 gostiju dobija free ulaznice za Dekadance party, a celo veče karte za Novu Godinu će se prodavati karte po promo cenama. A dan pred Novu Godinu, u Blaznavacu se održava konceptualna izložba - Instaliranje.
Popovi neka u sebi pevaju, komunisti neka ćute: Da li ste čitali testament Pavla Vuisića? (FOTO) (VIDEO) Veliki novogodišnji Dekadance party, najmasovnija novogodišnja žurka u centru BG-a, će se održati u kafe-galeriji Blaznavac, ali i kući koja će ugostiti novi art-klabing koncept. Tokom te "noći razvrata i akustičkih orgija" će više od 20 domaćih dj-eva i poznatih DJ kolektiva nastupiti na 5 stejdževa. Između ostalih, tu su i MKDSL & Flip (Idemo na mars), Feloneezy (Mystic stylez), Banda panda, Rebel B, Dada Selectah, Džoni F, Iron, Byp (Stevan Šoškić), Perrrovska i mnogi drugi.
Đuričko o srpskoj stvarnosti: Uzeli su nam baš sve! (FOTO) I tokom novogodišnje noći će se održavati izložbe, u dvorištu će se vrteti prase i jagnje, cirkuski umetnici će održati nekoliko tački, a sprema se i još niz iznenađenja. Prvih 100 karata prodaju se po promo ceni od 1.200, u pretprodaji će biti 1.700, dok će na ulazu koštati 2.200 dinara. (Espreso.co.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.