ČIST ROK, TVRD I PREPEČEN: Anton i Hevi Hipi Bejbi objavili spot za pesmu SUVIŠNI (VIDEO)
Anton i Hevi hipi bejbi, Foto: Promo

Nebojša Antonijević Anton ima novi bend

ČIST ROK, TVRD I PREPEČEN: Anton i Hevi Hipi Bejbi objavili spot za pesmu SUVIŠNI (VIDEO)

Muzika elegantna kao uglačana gvozdena šina po kojoj juri tajanstveni voz iz Elvisove pesme

Objavljeno:

ANTON i HEVI HIPI BEJBI su u Elektropioniru i promovisali album najavljen ovim singlom - "Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi!"

- Antonova muzika je čist rok. Tvrd, prepečen, vibrantan. Elegantna kao uglačana gvozdena šina po kojoj juri tajanstveni voz iz Elvisove pesme. Nema suvišnih stvari. Električna struja, metalne žice i reči „dletom od krvi isklesane“. Čelični sjaj i nervozni ritam - tako kritičar Žikica Simić opisuje novu kreativnu energiju Nebojše Antonijevića Antona i all star benda koji je okupio pod imenom Hevi Hipi Bejbi, a koji čine Robert Telčer, Dušan Ševarlić Ševa i Darko Kurjak.

Anton i Hevi Hipi Bejbi su u prisustvu velikog broja novinara i prijatelja sa muzičke scene u sredu, 27. decembra, u beogradskom Elektropioniru, promovisali spot za pesmu "Suvišni" sa upravo objavljenog albuma ,,Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi!". Nakon što su predstavili spot, za čiju je režiju zaslužan Miodrag Cicović, Anton i Hevi Hipi Bejbi su izveli nekoliko pesama sa ovog dugoočekivanog izdanja, koje je upravo objavljeno pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak. - Srce je čisto, ruke su vešte, glas je jasan. U toj situaciji neporeciva besprekornost albuma „Rečeno, učinjeno ili ne, od toga sve zavisi“ logična je i potpuno prirodna posledica - Aleksandar Žikić, muzički kritičar

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.