Da li ste nekad čuli za RIP party! Daje se pomen Sobarici, Gajbi, Džokeru... A dolazi i Vikler Skaj!

Kad se skupi urbana ekipa

Da li ste nekad čuli za RIP party! Daje se pomen Sobarici, Gajbi, Džokeru... A dolazi i Vikler Skaj!

Daje se pomen kultnim beogradskim klubovima koji već duže vreme ne rade
Objavljeno: 18:13h

Kafe bar Blaznavac u četvrtak u ponoć započeće svoju novu klupsku sezonu. Prvo veče otvaranja obeležiće izuzetna ekipa DJ-eva koju će ovog puta činiti vlasnici beogradskih klubova i barova. Big Boss Party će se dešavati na dva stejdža. Na RIP stejdžu odajemo počast mestima kojih više nema, a na kojima smo proteklih godina provodili onolike noći. Who See kakve ne znate: O balegi, Milu kralju, Rambu caru, radu nedeljom, heroinu, bogatim Rusima....

Najveća ex Yu zabluda! Mi ga obožavali, a Gidra nas sve prevario! (FOTO) Zato na ovom stejdžu muziku biraju nekadašnji vlasnici Francuske sobarice, Gajbe, Džokera, Dolara, dok je VIP stejdž rezervisan za muzičku selekciju vlasnika lokala u koje danas rado idemo- Šećer, 20/44, Tezga, Monsun, Tegla bar i mnogi drugi. Osoblje Blaznavca dočekaće vas u kostimima posebno dizajniranim za ovu priliku, a očekujte i goste iznenađenja. Luđa i slađa no ikad! Šta 10 godina kasnije radi i kako izgleda pobednica prvog srpskog Idola?
Espreso tviter: Rasta o izdaji hip hopa, sponzorušama i pravoslavlju (VIDEO) U petak- žurku nastavljaju Wikluh Sky i Rahmanee i to će zasigurno biti najbolji jungle i dnb događaj u gradu. Na kraju prvog vikenda u Blaznavac klubu dj pult će preuzeti devet devojaka. Za slučaj da do subote neko nije naučio da igra, Girls Night će se postarati za to. Djashttown Queen, Dada Selectah, Girl Panic i Zlatna deca provešće vas kroz Soul, RnB, DanceHall, Funky House, Bass. Sve tri žurke otvaranja počeće u ponoć, a ulaz je besplatan. Poslednji Čkaljin intervju: Živim od 2.000 dinara penzije, cipele nisam kupio 20 godina! Osim regularnog programa kluba, Blaznavac priprema i specijalnu novogodišnju žurku i reprizu na lokaciji koja će nas podsetiti zašto volimo kućne žurke. Dekadance party predstaviće 20 DJ-eva lokalne scene, a karte po promotivnoj ceni od 1200 RSD već se mogu kupiti u Blaznavac baru i Zla Shtek-u (TC Sremska). (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.