Prisetite se beskrajnih šetnji i morskih talasa uz zvuk talasa sa Franom Lasićem (FOTO) (VIDEO)

Na peni od mora

Prisetite se beskrajnih šetnji i morskih talasa uz zvuk talasa sa Franom Lasićem (FOTO) (VIDEO)

Frano Lasić će sa dalmatinskom klapom "Smirka" nastupati u Beogradu. Svi ljubitelji laganog, dalmatinskog zvuka imaće priliku da se opuste uz ovu svirku
Objavljeno: 18:09h

U Domu omladine Beograda 16. decembra u 20 časova imaćete priliku da uživate u koncertu "Vremeplov" Frana Lasića, uz pratnju gitariste Nenada Konstantina i dalmatinske klape "Smrika". Peva omiljenu pesmu svoje pokojne majke. Njen glas je - N.E.V.E.R.O.V.A.T.A.N! (VIDEO)

Promo
Otpevao je pesmu grupe Queen, a publika i žiri su totalno poludeli! (VIDEO) Frano je rođen 1954. godine, pa u skladu s tim, koncert počinje hitovima iz pedesetih godina XX veka, pa godina po godinu, sve do današnjeg dana. Tokom koncerta publika će putovati kroz vreme i vratiti se u prošle lepe i bezbrižne dane, uz evergrin hitove. Biće tu poznatih stranih melodija, koji su se nekada pevušile uz radio Luksemburg, kao i domaćih pesama, koji su se slušali sa singlica i LP ploča. Uz Frana i klapu prisetićete se šetnji uz more, a u mislima osetićete miris soli i morskog žala, zalazaka sunca i malih talasa. Ulaznice se mogu naći u prodaji po ceni od 1000, 1200 i 1500 dinara.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.