Karte za NG spektakl u Depou po promo ceni samo ovog petka! Evo i gde!

Uštedite i provedite se!

Karte za NG spektakl u Depou po promo ceni samo ovog petka! Evo i gde!

Evo kako da dođete do karti po promo ceni za NYE spektakl u Magacinu Depo!
Objavljeno: 17:57h

Ovog četvrtka, 10. decembra, posetioci kluba Dot imaće priliku da zavire u “crnu kutiju” u okviru druge po redu “The Black Box” žurke. Muzički pravci variraće između deep i tech hausa, pa sve do progressive ritmova uz odličan DJ tim u sastavu: Shon, Mr. Chips, Teo Trunk, Una Andrea, djRaf i Vlada Obradovic. Žurka počinje u 23h, a ulaz je slobodan. Dobar dan, ja sam najseksi guza sveta! Garantovano popravljam raspoloženje! (FOTO) (VIDEO)

Ko nije gledao ove crtaće, taj nije odrastao u Srbiji: 20 ultimativnih crtanih filmova (FOTO) (GIF) (VIDEO) Petak, 11. decembar, rezervisan je za pravu eskluzivu – dva velikana domaće scene, Marko Nastić i Marko Milosavljević započinju svoju rezidenturu u klubu Dot. Ali to nije sve – osim uživanja u odličnoj klupskoj večeri, posetioci Dot-a će samo ovog petka na žurci moći da kupe karte za Novogodišnji spektakl u Magacinu Depo po specijalnoj promo ceni! Ulaz u Dot ovog petka biće besplatan do 23:45, a nakon toga karta će koštati 400 dinara, uz besplatnu garderobu. Kako je Veljko Arkanu zario nož u leđa! Da je živ - zbog ovoga bi se momentalno odrekao sina! (FOTO)
El smo mi sinoć... Tri puta! Veljko i Maša objavili selfi posle seksa! (FOTO) Podsećamo - Novogodišnja noć u Magacinu Depo doneće magičnu fuziju odlične muzike i scenskih efekata, a rejveri mogu da očekuju ništa manje nego spektakl. Hedlajner u Novogodišnjoj noći biće Kamran Sadeghi, američki DJ, producent i umetnik u kombinovanju elemenata klupskog “svetog trojstva”: muzike, akustike i rasvete. Zajedno sa Nastićem, Milosavljevićem, Milićevićem i Dragašem, Sadeghi će nas povesti na magično putovanje iz stare u novu godinu, kroz harmoniju zvuka i ritma – a posle dužeg vremena Nastić i Milićević “vrteće” back2back. Nove srpske svadbe veka: Sve će da pršti kad ovih 7 parova kažu sudbonosno DA! (FOTO)
Veliki zavodnik i poslednji boem starog Beograda: Intimna ispovest brata Arsena Dedića (FOTO) Nakon uspešne prve epizode, drugo izdanje klupskog serijala “Struktura” na programu je u subotu 12. decembra u klubu Dot, a publici će se koz svoje DJ setove predstaviti Aleksandar Rajić, Jovan Despot, Milovan Stojanović i Kristijan Šajković. Ulaz u klub biće besplatan do 00:15 posle ponoći, nakon čega će se na ulazu prodavati karte po ceni od 200 dinara. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.