Dragojević PRIZNAO KROZ ŠTA PROLAZI TOKOM BORBE SA RAKOM, i šta mu je sad najpotrebnije: Kad shvatim da vreme leti, hvata me panika!
Foto: Printscreen/Youtube/ Crorec

nije to najava kraja, već...

Dragojević PRIZNAO KROZ ŠTA PROLAZI TOKOM BORBE SA RAKOM, i šta mu je sad najpotrebnije: Kad shvatim da vreme leti, hvata me panika!

Splićanin je, kažu upućeni, skoncentrisan na oporavak i razmišlja pozitivno

Objavljeno:

Jednom od najpoznatijih hrvatskih pevača Oliveru Dragojeviću (69) pozlilo je pre dve sedmice na sahrani njegovog prijatelja i tada je saznao da je teško bolestan. Iako se poznati pevač dobro osećao, lekari su mu saopštili da ima karcinom pluća.

PRVI PUT PROGOVORIO O NAJBOLNIJOJ STVARI: Nakon vesti da ima RAK, Oliver Dragojević OTVORIO DUŠU (FOTO)

Nakon što su svi saznali za bolest sa kojom se Dragojević bori, usledila je podrška fanova, ali i kolega, na kojoj je pevač ljubazno zahvalio.

Svima se zahvaljujem na brizi, ali ono što mi sada treba jeste mir - rekao je Dragojević za Večernji list.

Dragojević teške trenutke provodi sa porodicom. Trenutno sa suprugom, tri sina, snajama i unučićima odmara u porodičnoj kući na Korčuli. Tamo ga, kažu lokalci, ne viđaju kao pre, ali znaju da je tamo, pošto su ga videli na rivi sa unucima i sinom.

Ne mogu svima da čitam lekarsku dijagnozu. Neke stvari su previše lične. Dijagnoza je takva kakva je, ja se lečim, već sam bio na hemioterapiji, sad će biti nastavak i sve je u redu - rekao je Oliver kojem je na plućima pronađena masa, a još uvek nisu stigli rezultati svih pretraga koje je pevač obavio.

Susedi na Korčuli kažu da se Oliver odlično drži, i da nije oslabio. Splićanin je, kažu upućeni, skoncentrisan na oporavak i razmišlja pozitivno.

Kad shvatiš da vreme leti, čoveka uhvati panika. Nije to najava kraja, već razmišljanja kroz koja prolaze svi stariji - kaže Oliver.

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.