Rundek Mostove opet donosi u BG! A ovako se igra sa svetom kapitalista i klošara! (VIDEO)

Stari šmeker!

Rundek Mostove opet donosi u BG! A ovako se igra sa svetom kapitalista i klošara! (VIDEO)

Rundek Cargo Trio je pred novo beogradsko gotovanje objavio novi spot, kojim su dali neki svoj osvrt na brojne pojave našeg društva
Objavljeno:
Rundek Cargo Trio sa aktuelnog albuma "Mostovi" objavio je spot "Ima ih", crno-belu priču snimanu nedavno u Beogradu i Zagrebu, koji se asocijativno poigrava sa svetovima kapitalista i birokratije, klošara i beskućnika. Za*ebao i sveeee baju! Faca momka kome je Metalika poklonila gitaru - neprocenjivo! (VIDEO)
Gole, sa salom i celulitom! Poznate dame bez šminke - onakve kakve zaista jesu! (FOTO)
- Snimili smo spot pri punoj svesti u Zagrebu i Beogradu, doprinoseći tako "popravljanju" mostova između ova dva grada, iako ove lokacije za poruke pjesme "Ima ih" i njenog spota nisu bitne. Mogle su to biti bilo koje dve savremene metropole - objašnjava Rundek. Toše Proeski izdaje postuhmi album! Ovo je prva nova pesma! (FOTO) (VIDEO)
Rundeka 2. i 3. decembra očekuju dva koncerta u beogradskom Bitef-art-cafeu, na kojima će upravo promovisati Mostove. Karte su 1.500 dinara. Takođe, hrvatski muzičar će 4. i 5. decembra gostovati u Pozorištu mladih u Novom Sadu.
Napokon! Joksimovići objavili prvu fotku svog sina Koste! I iz ovog ugla liči na mamu! (FOTO)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.