IMAM TVOJU LJUBAV! Đorđe Miljenović ima novi singl novi pravljen na Major Lazer Tuborg Open Beatu! (VIDEO)
Foto: Promo

treća pesma na Tuborg Open projektu

IMAM TVOJU LJUBAV! Đorđe Miljenović ima novi singl novi pravljen na Major Lazer Tuborg Open Beatu! (VIDEO)

Nakon objave letnjeg hita Sare Jo “Samo Ti” i zajedničkog Frenkie, Who See bengera “Daj Ga Na Gas”, izašla je i treća pesma u okviru Tuborg Open projekta – Đorđe Miljenović “Imam Tvoju Ljubav”!

Objavljeno: 13:16h

Sva tri pomenuta singla su rađena na Tuborg bitu koji je napravio svetski poznati trojac Major Lazer (Diplo, Jillionaire i Walshy Fire), dok produkciju i aranžman svih pesama potpisuje Đorđe Miljenović poznat i kao Wikluh Sky.

“Imam Tvoju Ljubav” jeste aktuelna pop-rok pesma u kojoj se prepliće moćni vokal Đorđa Miljenovića sa “prljavim” gitarskim rifovima i snažnom bubanj sekcijom, a na kojoj je Đorđe radio zajedno sa svojim bendom sastavljenim od članova raznih kultnih beogradskih bendova.

Đorđe Miljenović, reper, pevač i eklektični producent i aranžer, široj publici je poznat kao član hip-hop trojca Bad Copy. Godine 2007. pomagao je u produkciji albuma pop zvezde Ane Stanić, a 2010. godine je producirao muziku za“Srpski Film“. Ove godine pokreće svoj muzički projekat Đorđe Miljenović & Band, a danas je objavio i dupli solo album: “Amovi“ i “Sam Pao, Sam Se Ubio“.

U sklopu kampanje Tuborg Open prošlog petka (23. jun) objavljeni su singlovi “Daj Ga Na Gas“, ali i “Samo Ti“ - čijom se produkcijom pozabavio baš Đorđe Miljenović kao producent i ambasador ovog muzičkog projekta. Sada, tačno nedelju dana kasnije - Đorđe predstavlja i svoju pesmu za projekat Tuborg Open “Imam Tvoju Ljubav“. Sva tri singla pravljena na Tuborg bitu Major Lazera, bili su predstavljeni prvi put na zajedničkom beogradskom koncertu u Barutani (22. jun) kojim je posle nekoliko meseci priprema konačno lansiran projekat Tuborg Open.

Ovog leta, Tuborg i Universal Music Serbia donose uzbudljivu muzičku kampanju pod imenom “Tuborg Open“. Tuborg Open kampanja je globalna saradnja sa svetski poznatom grupom Major Lazer i jedinstvenim Tuborg bitom koji su oni kreirali. Brojni izvođači širom sveta dobili su jedinstvenu priliku da, svako u svom stilu i muzičkom pravcu, iskoristi Tuborg bit i pretvori ga u nove lokalne, a možda i svetske hitove. Tuborg Open je putovanje u svet koji se krije iza jednog bita!

U ulozi producenta i ambasadora projekta se nalazi Wikluh Sky koji je, zajedno sa izabranim izvođačima – Sara Jo, Frenkie i Who See, stvorio regionalni hit u tri različita muzička žanra – Hip-Hop, Pop i Rock, koristeći jedinstveni Tuborg bit.

Širom Zapadnog Balkana (Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina), projekat Tuborg Open se realizuje u saradnji sa kompanijom Universal Music Group & Brands, kćerkom Universal Music Group, roditeljskom kompanijom izdavačke kuće Universal Music Serbia.

Frenkie, Who See, Sara Jo i Đorđe Miljenović sa bendom će nastupati tokom leta po regionu na Tuborg turneji,

koja je zvanično počela nastupima u Barutani 22. juna, a nastupiće još u:

08/07 Niš – Frenkie + Who See

28/07 Budva - plaža Kamenovo – Sara Jo + Đorđe Miljenović

11/08 Tuzla – Frenkie + Who See

15/09 Novi Sad – Sara Jo + Đorđe Miljenović

29/09 Sarajevo - Sara Jo + Đorđe Miljenović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.