Volite francuski film? Ako je odgovor da, evo vam sjajne ideje za sutra (FOTO) (VIDEO)

frankofonija

Volite francuski film? Ako je odgovor da, evo vam sjajne ideje za sutra (FOTO) (VIDEO)

TV5MONDE gostuje na 21. Festivalu autorskog filma u Domu omladine i za vas priprema zanimljivo dešavanje
Objavljeno:

Ove godine je TV5MONDE po drugi put partner Festivala autorskog filma i na taj način uspostavlja kontakt s publikom koja je ljubitelj francuske kulture i jezika. U kviru festivala organizuje "Frankofone TV5MONDE susrete" i poziva učenike i profesore da se pridruže gledanju i diskutovanju o filmu na francuskom jeziku sa nekim od francuskih gostiju. Filmofili će odlepiti: Počinje 21. festival autorskog filma (FOTO)

Printscreen/ YouTube/ Films Boutique
U utorak, 1 . decembra, u Velikoj sali Doma omladine Beograda, u okviru "Frankofonih TV5MONDE susreta" od 19:30h biće održana projekcija filma Aleksandra Sukurova "Frankofonija". Sukurov odživljava priču o dvojici odvažnih ljudi koji rade zajedno kako bi sačuvali blago Luvra. On ovim filmom želi da progovori o odnosu umetnosti i moći i pita se šta nam umetnost govori o nama samima. Zaigrajte sa 1.000 najboljih plesača na Salsa Motion Weekend (FOTO)
Promo
Nakon projekcije biće organizovana diskusija i koktel za goste i predstavnike medija.
Printscreen/ YouTube/ Films Boutique
Ovaj besni tinejdžer danas je jedan od najpopularnijih domaćih pisaca! (FOTO) TV5MONDE je televizija dostupna u preko 250 domaćinstava u svetu. Veoma važan deo ove televizije jeste filmski program. Posebna pažnja se posvećuje kvalitetnim dokumentarcima koji prikazuju diverzitet u svetu, istoriju i važne lićnosti. TV%MONDE prevazilazi televizijske okvire i ima značajan edukativni karakter uz metodu "Učitii podučavati francuski uz TV5MONDE".


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.