VOLITE RADIO? Podržite Mjehura Ubicu! (AUDIO)

SARKAZAM & HUMOR

VOLITE RADIO? Podržite Mjehura Ubicu! (AUDIO)

Jedan od najupečatljivijih glasova nekadašnje 92-ojke, Srđa Anđelića, pokrenuo je novi projekat – Mjehur na Mreži. Evo kako možete da ga slušate stalno
Objavljeno: 18:48h

U momentu kada u Srbiji komercijalni radio postaje džuboks, kada zbog troškova produkcije govorni autorski programi nestaju sa radio-talasa, originalni, autentični i progresivni audio sadržaji svoje mesto nalaze na Internetu. Na Mreži. Odnedavno, na Mreži živi sasvim svež radio projekat jednog od najprepoznatljivijih i najomiljenijih, a svakako najupečatljivijih “glasova” nekadašnje 92-ojke, Srđe Anđelića – Mjehur na Mreži, koga možete slušati OVDE.

Srđa Anđelić pokazuje da su za dobar radio, mnogo više od frekvencije, potrebni dobra ideja, stav i šarmantna drskost. A od publike, od njenog odziva i stepena građanske budnosti, zavisi da li će Anđelić prikupiti dovoljno novca za početak i razvoj projekta. Za podršku će biti dovoljno da do 28. septembra načinite samo tri virtuelna koraka: Prvi klik na: www.superste.net Drugi klik na: Ćao, uloguj se Treći klik na: Podrži projekat (Espreso.co.rs / E-novine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.