Poslastica za dame! Zašto je Gift pravi dar za sve RnR fanove? (FOTO) (VIDEO)

Rođendanski performans

Poslastica za dame! Zašto je Gift pravi dar za sve RnR fanove? (FOTO) (VIDEO)

Sastav The Gift na veoma atraktivan i pomalo ekscentričan način “skida” sve britanske izvođače. A ako volite rok zvuk sa ostrva, pogotovo Dejvida Bouvija i Depeche mode, onda imate bar nekoliko razloga da ne propustite ovaj rođendanski party!
Objavljeno: 16:03h

Gift, jedan od najboljih domaćih RnR cover sastava, nastupiće u četvrtak (28. novembra) na proslavi drugog rođendana kluba Peron u Savamali. Harizmatični pevač Jovan Matić, poznatiji kao Joca Ajkula, pravi je šoumen. Tajne sjajnog performansa na bini ukrao je u Velikoj Britaniji, godinama nastupajući u londonskim klubovima.

Tokom svirke redovno zapleše sa nekom damom, a i na radost lepšeg pola često ostane bez majice. U svakom slučaju, teško da će vas ostaviti ravnodušnim.
Matić je zbog sjajnog “skidanja” benda Depeche mode, već zaradio nadimak srpski Dave Gahan, a Gift je neko vreme svirao i kao DM tribute.

Dejvid Bouvi, Morrissey, Pulp, Radiohead, Joy Division, Placebo, Blur, INXS, Nick Cave, The Cure, The Sisters of Mercy...
Ovo će biti duplo slavlje, pošto će Gift ovom prilikom obeležiti svoj drugi rođendan u novoj postavi, ali i proslaviti ulazak u 25. godinu rada benda. Zbog toga će biti priređeno i nekoliko iznenađenja, kao i specijalna tačka sa šlagom.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.