SMRT POZNATE GLUMICE JE I POSLE 14 GODINA MISTERIJA: Muž je ZLOSTAVLJAO, a onda je NAPLAĆIVAO ULAZ na njenu SAHRANU
Britani Marfi, Foto: Printscreen Instagram/brittanymurphyforever

tuga

SMRT POZNATE GLUMICE JE I POSLE 14 GODINA MISTERIJA: Muž je ZLOSTAVLJAO, a onda je NAPLAĆIVAO ULAZ na njenu SAHRANU

Posle njene smrti, saznalo se da je suprug Sajmon bio njen agent, menadžer i kontrolisao sve njene kontakte menjajući brojeve telefona i ograničavajući joj pristup telefonu

Objavljeno:

Posle njene smrti, njen suprug je preuzeo kontrolu nad njenim bogatstvom, a čak je ljudima naplaćivao i prisustvo na njenoj sahrani. Tako je sakupio novac i konačno uspeo da vrati svoje dugove.

Glumica Britani Marfi je preminula 2009. godine u 32. godini, a uzrok smrti otkriven je tada od strane mrtvozornika Eda Vintera, koji je podelio informacije s magazinom „People“.

"Ova smrt se mogla sprečiti. Britani je planirala da poseti lekara, ali je nažalost preminula pre nego što je to učinila. Ovo je bio slučaj osobe s upalom pluća koja je bila anemična i uzimala je lekove", rekao je.

Ali Britani svoje poslednje dane nije provela na lečenju, već u porodičnoj kući sa suprugom Sajmonom Sajmonom Mondžekom i majkom Šeron Marfi. Naknadno je otkriveno da je njena soba bila izuzetno neuredna, puna lekova, tu je bio i aparat za kiseonik i iskorišćene maramice pored njenog kreveta. Lekari kažu da u njenom organizmu nisu pronašli tragove narkotika.

Posle njene smrti, saznalo se da je suprug Sajmon bio njen agent, menadžer i kontrolisao sve njene kontakte menjajući brojeve telefona i ograničavajući joj pristup telefonu. U pauzama na snimanjima morala je da sedi u njegovim kolima, nije smela da glumi u intimnim scenama s kolegama, a jeziv detalj koji je zaprepastio mnoge jeste činjenica da ju je Sajmon oblačio poput lutke i sugerisao joj plastične operacije.

Kada je Britani umrla, on je preuzeo kontrolu nad njenim bogatstvom, a priča se da je obmanuo i njenu majku. U dokumentarcu "Šta se dogodilo, Britani Marfi?" otkriveno je da su on i njena majka bili veoma bliski, čak su zajedno odradili fotografisanje posle Britanine smrti. Pojavile su se i spekulacije da su spavali zajedno, što je pokrenulo teoriju o njihovoj eventualnoj umešanosti u smrt glumice.

Misterioznosti oko Britanine smrti je doprinela i činjenica da je u istoj kući, pet meseci nakon njene smrti, pronađen mrtav i Sajmon.

Bonus video:

01:49

POZNATI KUVAJU U EMISIJI MAJKE I SNAJKE Recept za pileća krilca sa pivom kakve dosad niste probali, za sam kraj VIP nedelje

(Espreso/NajŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.