ŠARMANTNU FRANCUSKU SERIJU KOJA JE ZALUDELA SVET MORATE POGLEDATI: Genijalni LOPOV će vas vezati za ekrane (VIDEO)
Lupin, Foto: Printscreen/Youtube/Netflix, printscreen/rottentomatos, BACKGRID Backgrid UK Profimedia

pogledajte

ŠARMANTNU FRANCUSKU SERIJU KOJA JE ZALUDELA SVET MORATE POGLEDATI: Genijalni LOPOV će vas vezati za ekrane (VIDEO)

Neobičan džentlmen-lopov će vas odvesti u misteriozni svet Francuske

Objavljeno:

Retko koja kombinacija je pitkija i šarmantnija od francuskog džentlmena i lopova, i to u jednom. Espreso preporuka vam donosi za ovu nedelju modernu adaptaciju priče o Arsenu Lupinu, ispričanu kroz mali broj epizoda ali sasvim dovoljan da se danima degustira. Omar Sy, koju tumači glavnog lika Asane Diopa, pronalazi inspiraciju u legendi o kojoj je slušao još kao dete od svog oca. Dramatilčni događaji u njegovoj mladosti postaju okidač za prerušavanje i krimogena dela koja će naš junak vešto i domišljato da izvodi, sa jedin ozbiljnim ciljem koji je sve samo ne puka materijalnost i pohlepa.

Osim uzbudljivih intriga i maestralnog poigravanja sa zakonom, serija se bavi i njegovim složenim odnosom sa bivšom ženom sa kojom ima sina.

Ludivine Sagnier
Ludivine Sagnierfoto: Printscreen/youtube/Netflix

Asane Diop nije tipičan negativac, gledaoci se vrlo brzo poistovete sa njegovim motivima, tako da iako je pitka za gledanje, poleđina je vrlo slojevita i dinamična.

U svakoj epizodi ćete imati priliku da osetite duh Francuske, kako kulture, tako i moderne arhitekture, romantičnog Pariza i mnogih atraktivnih pšejzaža.

Ukoliko ste ljubitelj inteligentne akcije, misterije, pomalo emotivnih elemenata, onda će vas Lupin sigurno osvojiti, kao i glumci koji čine likove opipljivim i veoma stvarnim.

Svakako da nije nova tematika i po nekima već viđen scenario, ali ovakva izvedba kao i poseban šarm samog Omara svakako je osveženje.

Uglavnom, očekujte mnogo preokreta, lukavosti, i jedan neobičan misteriozni svet na posve francuski način, koju popisuju Fransoa Uzan i Džordž Kaj

Trejler za film možete pogledati ovde:

BONUS VIDEO

00:51

Nova serija projekata ekološke zaštite i obnove u Kini

(Espreso/TatjanaMaksić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.