Boža Podunavac: Ovo je must see žurka! The Advent je legenda! (VIDEO)

Kad legenda pohvali legendu!

Boža Podunavac: Ovo je must see žurka! The Advent je legenda! (VIDEO)

Legenda naše DJ scene Boža Podunavac će imati čast da sledeće subote (28. novembar) u Depo Magacinu nastupi zajedno sa svetskom legendom techno zvuka - čuvenim The Adventom, koji će posle dugo iščekivanja napokon doći u Beograd!
Objavljeno: 00:22h

Tim povodom malo smo popričali sa Božom, koji nam je otkrio kako zbog čega toliko ceni slavnog kolegu, ali i šta nam on sprema za ovu must see žurku! The Advent, odnosno Cisco Fereira, je na sceni već jako-jako dugo, i uvek mu je uspevalo da svoju muziku održi aktulenom i bude u vrhu. On je jedan od retkih kojima je to pošlo za rukom. Kako uspeti tako nešto? Pre svega, Cisco je karijeru započeo još u drugoj polovini osamdesetih godina prošlog veka. Ono što ga je izdvojilo od mase je to što je naš gost u Depou sledeće subote idejni tvorac čuvenog projekta The Advent, koji početkom devedsetih pokrenuo sa Colin McBean-om. Njihova produkcija, kao i nastupi širom sveta, obeležili su kraj dvadesetog veka. Jedan od retkih evropskih projekata koji je u poptunosti bio na izvornom tragu detroitskog tehna. A 21. veku, Cisco nastavlja sa projektom The Advent u solo izvedbi. Sasvim dovoljno za status legende. Must see.

Kako vidiš našu scenu trenutno? Napravi malo poređenje sa pričom kada si ti počinjao... A šta ti nedostaje iz te stare priče?
A kako sada izgleda život jedne legende/veterana srpske DJ scene? Čuveni The Advent će po prvi put gostovati u Srbiji 28. novembra, a domaćim klaberima predstaviće se live act-om, koji važi za jedan od najboljih u svetu. Uz Božu Podunavca, domaća podrška su lider nove srpke tehno garde Speedy, kao i Luca Concrete i Toma Tek, koji će se predstaviti u back2back setu. Karte su u prodaji po ceni od 990 dinara, dok će ulazu biti nešto skuplje.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.