LIDIJA VUKIĆEVIĆ NE PRESTAJE DA FASCINIRA, PONOVO SE SKINULA: Pogledajte kako žena izgleda u SEDMOJ DECENIJI (FOTO)
Lidija Vukićević, Foto: Printscreen/ Instagram/ Lidija Vukićević

svaka čast

LIDIJA VUKIĆEVIĆ NE PRESTAJE DA FASCINIRA, PONOVO SE SKINULA: Pogledajte kako žena izgleda u SEDMOJ DECENIJI (FOTO)

Kažu da su neke žene poput vina, što su zrelije to su lepše

Objavljeno:

Mnogi se pitaju da li je Lidija Vukićević otkrila eliksir mladosti. Iako je zagazila u sedmu deceniju života, ona izgleda skoro identično kao kada je zadavala čežnju jugoslovenskim mladićima (a i ženama) tumačeći lik Violete Popadić u kultnoj seriji "Bolji život".

Kako je tada postavljala standarde lepote, pa su mnoge žene davale čitava bogatstva na minival samo da bi imale lokne kao Lidija, tako i danas inspiriše mnoge mlade i starije dame. Ovoga puta razum je pomutila fotografijom u kupaćem kostimu!

Mnogi komentarišu da se ona skoro uopšte nije od trenutka pojavljivanja na malim ekranima, a Lidija priznaje da je za njenu savršenu liniju i mladalački izgled zadužena kako nega spolja, tako i ona iznutra.

Ne krije da dan započinje vežbama, da ne jede meso i slatkiše, a dokaz za to su i njene fotografije u kupaćim kostimima koje neretko objavljuje na svom Instagram profilu.

I dalje veoma vredno radi i dosta je angažovana, te trči sa jedne predstave na drugu i to je između ostalog zaslužno za njenu dobru liniju.

Lidija Vukićević
foto: Instagram printscreen/lidijavukicevic

Ovoga puta pratioce je obradovala pozirajući na obali Jadranskog mora.

Ona je uz fotografiju napisala: "Nikada neću odustati od osmeha i dobre kondicije" uz emodžije koji sugeršu da i dalje neumorno trenira i vodi zdrav život.

Komentari oduševljenih pratilaca samo su se nizali, a posebno ju je pohvalile Olja Krleuša uz komentar "Odmor za oci!". Ostalu su komentarisali kako je moguće da i dalje izgleda kao da je u 20-im.

01:19

ZA NJU SU GODINE SAMO BROJ! Lidija Vukićević zasenila Crnu Goru: Glumica tip - top sređena uživa u sunčanim danima

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.