ALEKSA BALAŠEVIĆ SE JAVIO IZ TROPSKE ZEMLJE! Prašina se nije još slegla oko njegovog preseljenja, a on uživa TOP!
Aleksa Balašević, Foto: Ana Paunković

uživa za sve pare!

ALEKSA BALAŠEVIĆ SE JAVIO IZ TROPSKE ZEMLJE! Prašina se nije još slegla oko njegovog preseljenja, a on uživa TOP!

On se nalazi u Maroku, u gradu Tandžiru

Objavljeno:

Posle vesti da Aleksa Balašević više ne živi u Novom Sadu, u porodičnoj kući koju su mnoge pesme njegovg oca proslavile, već u Mariboru, on se sada javio sa luksuzne destinacije.

Naime, Aleksa je na svom Instagram storiju podelio nekoliko fotografija sa porodičnog letovanja. On se nalazi u Maroku, u gradu Tandžiru.

Aleksa Balasevic
foto: Printscreen/Instagram/balasevicaleksa

Sa njim su naravno i njegova žena Nikolina i ćerka Vera. Sudeći po fotografijama, mesto izgleda izuzetno pa je sigurno da će se porodica Balašević provesti odlično.

Aleksa Balašević
foto: Printscreen/Instagram/balasevicaleksa

Podsetimo, komšije porodice Balašević, napomenuli su jednom prilikom za da Aleksa i njegova partnerka Nina svake nedelje idu u crkvu.

- Aleksina supruga je veoma pobožna. On je često u svojim intervjuima, ali i objavama na društvenim mrežama isticao kako ga je vera promenila i kako je ljubav prema Bogu ono što je jedino istinsko u čoveku. Baš zbog svega toga, Aleksa svake nedelje sa izabranicom ide na liturgije u crkvu, a kad god je lepo vreme voli da se uputi i u neki od obližnjih manastira nedaleko od Novog Sada na Fruškoj gori. I ćerkica im pravi društvo, kada se za to stvori prilika. Bitno mu je da ljubav prema Bogu od samog početka života usadi svojoj naslednici - rekao je jedan gospodin.

Bonus video:

01:25

PANONSKI MORNAR NIŠTA MANJE NIJE NI ZASLUŽIO: Đorđe Balašević dobija muzej u Novom Sadu

(Espreso/Kurir.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.