DA LI ĆE SE ANJA PROBUDITI IZ KOME I OTKRITI SVE JANINE LAŽI? U novoj epizodi očekuje vas emotivni rolerkoster
Prsten sudbine, Foto: Kurir tv

PRSTEN SUDBINE

DA LI ĆE SE ANJA PROBUDITI IZ KOME I OTKRITI SVE JANINE LAŽI? U novoj epizodi očekuje vas emotivni rolerkoster

Za sve one koji tokom nedelje nisu stigli da pogledaju sve epizode, Kurir televizija je obezbedila pet epizoda zaredom u nedelju u 13 časova

Objavljeno:
00:49

Promo Prsten sudbine 15

Spremite se za još jednu uzbudljivu epizodu hit serije "Prsten sudbine", jer vas na samom kraju treće nedelje emitovanja očekuje pravi emotivni rolerkoster.

Iako Jana već neko vreme uživa u Anjinom životu i beskurpulozno otima sve što njoj ne pripada, ne polazi joj za rukom da u potpunosti glumi njen karakter. U novoj epizodi Ljuba konačno saznaje da je muškarac s kojim se dopisivala preko interneta zapravo Petar. Andrej, razočaran u život i Janu, donosi konačnu odluku da prihvati ponudu za posao u Poljskoj i nakon "Anjinog" venčanja napušta zemlju. Samo venčanje donosi pregršt dešavanja i novih likova koji će dodatno zakomplikovati radnju serije.

1 / 5 Foto: Kurir tv

A da li će se Anja napokon probuditi iz kome, da li će sve Janine laži biti razotkrivene i da li će njenim intrigama zauvek doći kraj saznajte u novoj epizodi serije "Prsten sudbine" danas u 15, a potom i u 22 časa. Za sve one koji tokom nedelje nisu stigli da pogledaju sve epizode, Kurir televizija je obezbedila pet epizoda zaredom u nedelju u 13 časova.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.