OVE SCENE INTIMNIH ODNOSA U FILMOVIMA SU PRAVE: Brak dvoje glumaca je pukao zbog njih, STRAST NA SVE STRANE PUCA
Scena odnosa, Foto: Printscreen

HOT HOT

OVE SCENE INTIMNIH ODNOSA U FILMOVIMA SU PRAVE: Brak dvoje glumaca je pukao zbog njih, STRAST NA SVE STRANE PUCA

Sve je prštalo od erotike...

Objavljeno:

Malo je poznato da postoje filmska ostvarenja u kojima scene seksa nisu simulirane, već su glumci pristali da ih zaista snime.

Neke je to proslavilo, a pojedini su zbog toga imali velikih problema u životu, poput Bilija Boba Torntona, koga je vođenje ljubavi sa Hale Beri koštalo braka sa Andželinom Žoli.

"Bal čudovišta"

Scena u kojoj Hale Beri vodi ljubav s Bilijem Bobom Tortonom jedna je od najupečatljivijih u filmskoj industriji, a Hale je za ovu ulogu dobila Oskara. Kako tvrde tvorci filma, seks u njemu je stvaran. Pričalo se da su ove scene bile krive za raspad trogodišnjeg braka Bilija Tortona i Anđeline Žoli.

- Otežavajuća okolnost bila je i ta što smo oboje slavni. Kad smo se venčali, bio sam poznatiji od nje. Onda je ona u jednom trenutku postala velika zvezda i ljudi su mi govorili da je ne zaslužujem - rekao je godinama kasnije Bili Bob Torton o Andželini.

Hale beri seks
foto: Youtube Printscreen/Photoland

"Antihrist"

Film "Antihrist", reditelja Larsa fon Trira (58), obiluje scenama seksa. Priča prati bračni par koji pokušava da preboli smrt sina tako što odlazi u šumsku kolibu. Ipak, tamo im se dešavaju mnoge mistične i neobične stvari. Glavne uloge igraju Viljem Dafo (59) i Šarlot Gensbur (43).

Inače, Lars Fon Trir je u većini svojih filmova od glumaca tražio da zaista imaju intimne odnose. I Fon Trirov film "Nimfomanka" se našao u žiži javnosti kada su reditelj i Šia Lebef pred snimanje izjavili da će scene seksa biti stvarne, što je gledaoce dodatno zaintrigiralo.

Kaligula seks
foto: Youtube Printscreen/Eduard Grigoryan

"Kaligula"

Film Franka Roselinija je prepun stvarnih scena seksa zahvaljujući tome što je produkciju preuzeo osnivač seksi časopisa "Penthouse" Bob Gučione.

U početku, u ovom filmu nisu bile planirane scene seksa, ali kada je Gučione preuzeo stvar u svoje ruke ubacio je scene pune erotike i stvarnog seksa. Glavne uloge su igrale filmske legende Helen Miren, Malkolm Mekdauel, Piter O’Tul, Tereza En Savoj i Džon Gilgud.

Seks u filmu
foto: Youtube Printscreen/ John Doe

"8mm 2"

Film je isprva imao naziv "Baršunsta strana pakla", ali kada je "Sony" otkupio prava preimenovao ga je u "8mm 2". Reditelj je J. S. Kardone (57), a radnja se vrti oko diplomate i njegove verenice koji se u Budimpešti upuste u seks u troje. Zaplet nastaje kada ih neko ko ih je tajno snimao zbog toga i ucenjuje.

Scene seksa
foto: Printscreen/ MovieCriticBlog

"Little Ashes"

Pre uloge u "Sumrak sagi", Robert Patison je bio poznat po ljubavnim scenama iz filma "Little Ashes" iz 2008. Kad su kritičari primetili da njegovo lice za vreme navodnog orgazma izgleda doista uverljivo, Robert je priznao kako razlog za to što ga je i istinski doživeo dok je masturbirao. Pa i solo seks ume da donese slavu.

"9 pesama"

Scene seksa
foto: Youtube Printscreen/FishBreath

Romantična drama Majkla Vinterbotoma jedan je od seksualno najeksplicitnijih mejnstrim filmova ikada snimljenih. Svaka scena prati 9 različitih životnih pesama sa 9 različitih bendova. U svakom od ovih scena glumac i glumica imaju intimne odnose koji su stvarni.

Bonus video

00:55

OVAJ FILM JE SNEŽANI BABIĆ DONEO MNOGO USPEHA! Sneki o kultnoj ulozi: Bila sam srećna i ushićena jer sam pored takvih glumaca!

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.