Ovako se postaje ZVEZDA i nije nimalo zabavno!  Tajne koje od vas KRIJE muzička industrija!
Foto: Fonet, Reuters, Profimedia

Zastrašujuće

Ovako se postaje ZVEZDA i nije nimalo zabavno! Tajne koje od vas KRIJE muzička industrija!

Teško je probiti se u muzičkoj industriji, a neki ljudi čak nikada ne dobiju ni šansu
Objavljeno:

Zvezde moraju biti spremne da se menjaju

Mnoge zvezde moraju da se menjaju kada uđu u svet muzike. Ni ovo ne iznenađuje ako se setimo početaka velikih zvezda poput Britney Spears i Christine Aguilere. Obe su se na sceni pojavile kao nevine devojčice i nije prošlo mnogo vremena kada su počele da se skidaju i prave provokativne spotove.

foto: Fonet

Postoji i priča kako je L.A. Reid iznervirao P!nk kada je ona trebalo da lansira svoj drugi album "M!ssundaztood". Svi znamo da je P!nk jedinstvena, ali Reid je želeo da ona malo "očisti" svoj imidž. Imali su velikih problema jer ona nije želela da sluša i na događajima se pojavljivala u izdanjima koja ne priliče pop zvezdi. Ona mu se u jednoj pesmi i osvetila stihovima: "L.A. mi je rekao: 'Ti ćeš biti pop zvezda, a sve što treba da uradiš je da promeniš sve što jesi.' Umorna sam od poređenja sa prokletom Britney Spears. Ona je tako lepa, ali to nisam ja."

Producenti prikrivaju male prljave tajne svojih izvođača

​Svi znamo da se poznate ličnosti sa lakoćom mogu izvući sa bilo kojim zločinom samo zbog toga ko su i koliko zarađuju. Viđamo to svakodnevno jer oni imaju dovoljno novca da unajme najbolje moguće advokate. Često će odslužiti manju kaznu ili se skroz izvući samo zbog svog imena. To nije fer, ali smo svi prihvatili činjenicu da su zvezde donekle nedodirljive.

foto: Giphy

L.A. Reid je imao sličnu dramu kada je radio sa legendarnom grupom TLC kada mu je članica Lisa "Left Eye" Lopes stalno pravila probleme. Tako je jednog dana Lisa odlučila da zapali kuću svog momka i nikada nije odgovarala za taj zločin jer je Reid odmah otišao na razgovor kod šefa policije u Atlanti i pevačicu odveo na rehabilitaciju.

Zvezde gube ugovore za izdavanje albuma uprkos velikom talentu

​Pomislili bismo da je nemoguće da velika zvezda izgubi ugovor za izdavanje albuma. Ipak, popularan izvođač donosi mnogo novca, a čelnici izdavačkih kuća to najviše vole. Ali nažalost to nije slučaj. Producenti žele veliki novac i svi promovišu veliko ime pa ako zvezda izda flop album svi odustaju od nje.

foto: Printscreen Instagram

To se desilo Mariah Carey kada je izbacila "Glitter" album u podršku istoimenom filmu koji je totalno propao. Kad je objavljen prodat je u više od 500.000 primeraka i pomislili biste da su to veliki brojevi, ali ne u muzičkoj industriji (pogotovo ne u vreme kada je taj album izašao). Virgin Records ju je šutnuo i mnogi veruju da je to razlog zbog kojeg je diva imala nervni slom. Ona nije ni prva ni poslednja koju je izdavačka kuća odbacila, ali srećom, postoje druge izdavačke kuće koje bi joj rado ponudile ugovor. Kao što kaže Mike Smith iz kuće Virgin EMI: "Bitno je zapamtiti da, ako ste jednom imali ugovor, moći ćete opet da ga dobijete."

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.