NEMA VEZE, OSTAĆE NAM SPLAVOVI! Gasi se VAŽNA KULTURNA INSTITUCIJA, društvene mreže gore od BUNTA!
Foto: Nebojša Mandić

potpišite peticiju

NEMA VEZE, OSTAĆE NAM SPLAVOVI! Gasi se VAŽNA KULTURNA INSTITUCIJA, društvene mreže gore od BUNTA!

Urednici kulturnih programa upozoravaju da je Dom kulture Studentski grad pred zatvaranjem
Objavljeno:

Na zvaničnoj Facebook strani muzičkog programa Doma kulture Studentski grad, objavljeno je saopštenje da bi ova kultna kulturna ustanova, koja postoji i radi već 43 godine, mogla da bude zatvorena.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

"Dragi saradnici, kolege, učesnici i prijatelji programa DKSG, želimo da vas obavestimo da je naša institucija pred gašenjem. Dobili smo dopis iz kancelarije našeg osnivača, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, da postoji 'inicijativa' o pripajanju Doma kulture Studentski grad drugoj ustanovi, što bi značilo da se programi DKSG, kao i sama ustanova, posle 43 godine postojanja i uspešnog rada, ukidaju.

Molimo vas, ukoliko ste protiv zatvaranja Doma kulture Studentski grad da nam odgovorite da li dopuštate da vaša imena s mejl adresama, pošaljemo (kao vašu podršku DKSG-u), članovima Upravnog odbora Doma kulture Studentski grad, od kojih u ovom trenutku zavisi naša sudbina. Nadamo se da ćete biti uz nas u narednim danima. Hvala svima.

Lada Kapičić Đurić, Pozorišni program Maida Gruden, Likovni program Igor Toholj, Filmski program Milan Đurđević, Muzički program Tamara Mitrovič, Književni program Miloš Knežević, Forum Milan Milosavljević, AFC Marina Lučić, odnosi s javnošću."

Sada je na sajtu Peticije24.com, pokrenuta peticija protiv gašenja ove ustanove, a društvenim mrežama se širi neverovatnom brzinom.

foto: Printscreen

Posle gašenja Akademije i mnogih drugih ustanova koje su se bavile kulturnim vrednostima o obrazovanjem mladih, šta će nam ostati osim splavova?

Preko 3.700 ljudi do sada je potpisalo peticiju, nemojte da vam bude teško, to je 5 minuta vremena, a mnogo godina kulture!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.