Ovaj čovek je napravio prvu tehno kompaniju! Koja je šansa da večeras ne pokida?

IMA SVE DA PRŠTI

Ovaj čovek je napravio prvu tehno kompaniju! Koja je šansa da večeras ne pokida?

Večeras će u "Dragstoru" za vas vrteti velikan tehno scene, DJ Developer
Objavljeno: 18:44h

Ovog novembra nam "Power source music" dovodi velikana svetske tehno scene - Developera. Ovaj mixmaster će se beogradskoj publici predstaviti večeras (13.11.) u "Drugstoru". Pored njega će nastupiti i lokalni DJ-evi Filip Xavi, Mirko Lazarević i Ljuba Mlinić.

Promo
Developer je losanđeleski DJ koji se pojavio 90-ih godina prošlog veka. Nakon rada kao DJ na radio stanici, Developer se okušao kao suosnivač i menadžer prve kompanije posvećene tehno muzici pod nazivom "Entity Music Distribution". Ova kompanija je je distribuirala mnoge legendarne naslove poput Axis Records, Purpose Maker, Plus 8, Relosad Belgium i mnoge druge.
Promo
Developer je u poslednje dve decenije nastupao s mnogim poznatim imenima tehno scene širom planete. Ovaj DJ ima pozamašan istorijat nastupa, zahvaljujući svojim veštinama brzog programiranja. Prepoznatljiv je po plasiranju momentum mixing stila, koji se postiže kontinuiranim puštanjem 40 traka u vremenu od jednog časa na tri gramofona. Developer nastavlja da se razvija kao jedan od najzanimljivijih tehno mixmastera . Ako nama ne verujete, dođite večeras u "Drugstore" i uverite se sami! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.