Nećeš se majci nanositi tvoje pokvarene glave! 16 neuništivih odvala baba Riske iz Srećnih ljudi! (MEME)

Kad ona baci kletvu!

Nećeš se majci nanositi tvoje pokvarene glave! 16 neuništivih odvala baba Riske iz Srećnih ljudi! (MEME)

Da je živa, naša legendarna glumica Radmila Savićević bi danas napunila 90 godina. A kako je mnogi najbolje pamte kao čuvenu Risku iz Srećnih ljudi, odlučili smo da se malo podsetimo njenih neuništivih i uvek živopisnih kletvi
Objavljeno: 20:36h

Legendarnu seriju "Srećni ljudi" obeležili su likovi Riske i Aranđela Golubovića koje su maestralno odigrali Radmila Savićević i Velimir Bata Živojinović. 22 odvale Vesne Trivalić: Zato smo se s Cakanom smejali do suza! (MEME) (VIDEO) Risku svi pamte kao pravu domaćicu i ženu koja voli da uvek ima sve pod kontrolom i u sve da se meša. Ljubav ne zna za godine! Matori šmekeri sa srpske estrade koji su smuvali klinke! (FOTO) Ali, niko ne ume da proklinje onako kako ona to radi, jer kada Riska prokune nekoga, to je prava kletva. Čedinica! Sve cice lože na Čedu, ali frajeri - šta kažete na njegovu ženu? Prava je cicos macos! Ovako proklinje čuvena Riska Golubović:

Evo kako danas izgleda i šta radi devojčica iz filma Mrtav ladan! (FOTO) A tu je i čuvena pesma Aranđele, koja predstavlja kombinaciju numere od Vlada Georgieva Anđele i Riskinog dozivanja Aranđela u Srećnim ljudima. Najkraći brakovi na srpskoj estradi: Mislili da će se voleti ceo život, a nisu izdržali mesec dana!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.