Popularni jamajčanin stiže na Jaz: Sean Paul zatvara Sea Dance festival! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Exit Promo

Sea Dance 2017

Popularni jamajčanin stiže na Jaz: Sean Paul zatvara Sea Dance festival! (FOTO) (VIDEO)

Ulaznice za festival dostupne su sa 60 odsto popusta, po ceni od 3.990 dinara u prodajnoj mreži Gigstix na preko 80 prodajnih mesta širom Srbije. Mogu se kupiti i u paketu EXIT Avantura za 6.990 dinara, kao i u paketu EXIT Summer of Love za 7.990 dinara
Objavljeno:

Sean Paul, multi-platinasti muzičar prepoznatljivog glasa i karakterističnog dancehall-reggae stila vinuo se u zvezde 2002. godine sa svojim drugim albumom “Dutty Rock” koji je prodat u preko šest miliona primeraka širom sveta i sa kojim je “maznuo” svoju prvu Gremi nagradu! Na albumu se našao i hit “Get Busy” koji se našao na prvom mestu američke Billboard “Hot 100” liste, što je odmah ubrzo ponovio i sa pesmom “Temperature”! Pored osvajanja i drugog Gremija, bio je još nekoliko puta nominovan za ovu prestižnu nagradu, a u njegovoj kolekciji blista i sijaset popularnih MTV i VMA nagrada.

foto: Exit Promo

Hit singl "Rockabye" koji je Sean Paul uradio sa grupom Clean Bandit, unazad nekoliko nedelja je proveo na prvom mestu većine svetskih top lista, a numera je pokupila nominacije za čak dve BRIT nagrade. Treću nominaciju za najvažniju muzičku nagradu u Evropi, Sean Paul je stekao zahvaljujući numeri “Hair” sa grupom Little Mix i to u kategoriji za najbolji spot godine. Najveći aktuelni hit od svih je svakako "Cheap Thrills" koji je uradio u saradnji sa Sijom, a koji trenutno broji preko 700 miliona YouTube pregleda! Pesma se našla i na listi nominacija u čak dve kategorije za prestižnu Gremi nagradu, a novi album Sean Paula, na kojem gostuju Shakira, Afrojack i David Guetta ubrzo će biti objavljen i već mu se prognozira najviši plasman.

Svoj nastup na Jazu potvrdili su Ajs Nigrutin, Wikluh Sky i Timbe, popularni reperi iz grupe Bad Copy. Usijanje pred koncert Sean Paula napraviće domaći megahitovi "Esi mi dobar", "Uno, due, tre", "Idemo odmah", "Ljubav ili pivo“ i mnoge druge.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.