OVO JE 20 GODINA MLAĐA SUPRUGA ČUVENOG TOZOVCA: Voleo ju je celog života, emocije naviru zbog NJIHOVE SLIKE (FOTO)
Tozovac, Foto: printscreen/youtube

JESTE LI ZNALI?

OVO JE 20 GODINA MLAĐA SUPRUGA ČUVENOG TOZOVCA: Voleo ju je celog života, emocije naviru zbog NJIHOVE SLIKE (FOTO)

Iako je njihova ljubav trajala četiri decenije retko smo imali priliku da ih vidimo zajedno u javnosti

Objavljeno:

Legendarni pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac preminuo je pre nešto više od godinu dana. Ipak, on i dalje živi kroz brojne hitove koje je ostavio u nasleđe.

O njemu i njegovoj supruzi i velikoj ljubavi Emiliji, koju svi znaju kao Mimi, ispričane su mnoge priče. Njihova ljubav je bila takva da bi po njoj mogao da se snimi najlepši ljubavni film.

Predrag i Mima su posle skoro 40 godina ljubavi poželeli da kažu sudbonosno da. To su i uradili kada je njemu bilo 85. godina.

a
foto: Dragan Kadić

U javnosti je više puta govorio o njihovoj ljubavi. Mimu je zavoleo, kako je voleo da kaže, na prvi pogled. Napisao joj je pesmu i u više navrata ponosno ispričao da s njom živi ispunjeno i diše punim plućima.

Oboje su imali po jedan brak za sobom, a zajedno tokom emotivne veze nisu imali dece, što je njemu posebno teško palo. Tozovac iz prvog braka, koji je trajao svega nekoliko godina, takođe se nije ostvario kao roditelj, dok Emilija ima decu i unuke, koje je Tozovac prihvatio kao svoje.

Nedavno je pokojni pevač evocirao uspomene o susretu sa svojim suđenom ženom.

a
foto: Ana Paunković

- Sreli smo se sasvim slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se ugledali - govorio je Tozovac.

- Njoj sam napisao pesmu ''Mima'', koju sam objavio u knjizi. Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest - poetski i simbolično je tada opisivao muzičar njihov odnos.

- Mi smo u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze sa godinama. Mira Stupica često je volela da kaže: ''Živim život punim plućima i u ovim godinama'', iako je bila u staračkom domu. Ja se slažem s njom - bile su misli pevača.

Tozovac je preminuo u 85. godini od posledica korona virusa. Pevač je pušten iz KBC Dragiša Mišović, pošto se dobro osećao. Ipak, ubrzo mu se stanje pogoršalo, primljen je na VMA, gde je i preminuo, pošto mu je srce stalo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.