OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA SA LIKOVIMA IZ FILMA "MUNJE" POSLE 20 GODINA: Ova vest će ŠOKIRATI
Film "Munje", Foto: prentscreen/youtube/Predrag Jovanovic

"munje opet"

OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA SA LIKOVIMA IZ FILMA "MUNJE" POSLE 20 GODINA: Ova vest će ŠOKIRATI

Glumački ansambl predvodi udarna petorka iz prvih “Munja"

Objavljeno:

Krajem septembra je, na oduševljenje mnogobrojnih fanova “Munja”, počelo snimanje nastavka nekadašnjeg bioskopskog hita. Posle dvadeset godina radi se komedija “Munje: Opet!” scenariste Srđana Anđelića i reditelja Radivoja Andrića.

Radnja filma počinje dvadeset godina kasnije. Pop (Segej Trifunović) još uvek mašta o muzičkom uspehu, iako tezgari svirajući obrade osamdesetih. Njegov drug Mare (Boris Milivojević) je praktičniji, zarađuje za život tako što noću, od kluba do kluba, razvozi nargile za tinejdžere.

Sve je isto u životima njih dvojice: nemaju devojke i doživljaje, ali zato imaju stomake. Nova muzika vlada svetom, a njen kralj, stacioniran u Beču, je Gojko Sisa (Nikola Đuričko). Gojko vlada dijasporom i određuje ukus mladih. Na snimanju spota prespektivne pevačice, Gojko insistira da se ubaci sempl iz jedne prastare pesme. Da, baš pesme njegovih školskih drugova Mareta i Popa. Pesma preko noći postaje jutjub hit. Mare i Pop saznaju da Gojko koristi njihov stari snimak i da još uvek poseduje kasetu sa originalnom pesmom.

1 / 3 Foto: Printscreen/ YouTube/ domace scene

Glumački ansambl predvodi udarna petorka iz prvih “Munja”: Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Maja Mandžuka i Milica Vujović. U ostalim ulogama gledaćemo: Jelisavetu Seku Sablić, Ivanu Zečević, Marka Pavlovića, Stojšu Oljačića... Za pesme u nastavku komedije zaduženi su: Vizelj, Baby Motorola, Bekfleš, Mila Sila i “Buč Kesidi”.

- Kada sam saznao za nastavak, reakcija je bila: „Ljudi nemojte to da radimo“. Međutim kada sam pročitao tekst, moram vam priznati da je uzbudljiviji i bolji od prvog dela. Uživaćete obećavam. Tu je stara ekipa, Boki, ja, Đuričko, Maja Mandžuka i ima nova generacija klinaca koji su, kada se snimao prvi deo, imali po pet, šest godina. I dok se svet promenio za ovih dvadeset godina, kod mene i Bokija sve je ostalo isto. Ja sam promenio kačket. Sada smo još gora dva idiota - kaže Sergej Trifunović.

Pre tri godine Maja Manžuka je načula da će se snimanti nastavak “Munja” i bila je oduševljena tom informacijom. Tada je za “Blic” izjavila da iako nije još pročitala scenario, volela bi da bude deo tog projekta. Interesovalo ju je šta će se dešavati sa njenim likom, kao i sa celokuponom pričom. Sada je sa velikim oduševljenjem prionula poslu.

- Kao i u životu gde imate ljude koji i dalje žive sa roditeljima, jure neki imaginarni posao, sami su, tako i Mare i Pop. I u suštini sve počinje kao što je i bilo, mada dolazi do malog prevrata, ali šta će se desiti ostavljamo vam da vidite u filmu. Donosimo vam nešto zabavno, brzo i ludo - ističe Boris Milivojević.

Snimanje “Munje: Opet!” je planirano da se završi do kraja novembra a bioskopska distribucija se očekuje tokom 2023. godine.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.