JAVLJENE SU STRAVIČNE VESTI: Umro LEGENDARNI GLUMAC, TUGA
Glumac, Foto: Printscreen/Youtube/Harplite

crne vesti

JAVLJENE SU STRAVIČNE VESTI: Umro LEGENDARNI GLUMAC, TUGA

Ceo svet u šoku

Objavljeno: 20:52h

Nema kraja crnim vestima.

Napustio nas je poznati glumac.

Njegove uloge će svi pamtiti.

A po jednoj seriji će ostati najviše upamćen.

Umro je od tumora na mozgu.

Bivša supruga potvrdila najgore vesti.

Ceo svet je tužan posle ovih vesti.

Iza njega je ostala bogata karijera.

Kolege se opraštaju od njega emotivnim porukama.

Majkl Kopsa
foto: Printscreen/Youtube/ Harplite

Kanadski glumac Majkl Kopsa, poznat po ulogama u seriji "Dosije Iks", filmovima "Hihlander", "Smolvil" i "Stargate SG-1", preminuo je u nedelju u 66. godini.

Vest o njegovoj smrti objavila je na Tviteru njegova bivša supruga i glumica Lusija Franđone.

Kopsina ljubav prema glumi počela je u ranom detinjstvu kada se preselio iz svog doma u Torontu u Njujork da bi ostvario svoj san na velikom ekranu. Pohađao je Manhattan's Circle in Skuare Theatre školu četiri godine i završio kurs 1984. godine, pre nego što je debitovao na filmu u filmu Tajming iz 1985. godine.

- Veliki Majkl Kopsa, moj dragi prijatelj i otac mog deteta, Nore, preminuo je 23. oktobra 2022. od tumora na mozgu.

Pojavio se u mnogim emisijama koje su snimane u Vankuveru ili Torontu tokom njegove karijere. U ranoj karijeri, Kopsa se pojavljivao u emisijama Poltergeist, Nasleđe, Spoljne granice, Prosjaci i birači, Komiš, Usamljeni golub, Godine odmetnika, Mađioničari i Zaobilaznica.

Bio je neverovatan scenski i filmski glumac, glasovni glumac, stolar, muzičar i slikar. Ono što je najvažnije, bio je pun ljubavi i prisutan otac - napisala je ona.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ Harplite

Kao što je Lusija napisala, glumac je bio poznat i po glasovnoj glumi gde se pojavljivao u projektima poput "Dragon Ball Z", "Ninjago", "Death Note", "Action Man", "Ks-Men : Evolucija", "Iron Man", i "Planet Hulk Alien Racers".

Ljubav prema glumi počela je u ranom detinjstvu kada se preselio iz svog doma u Torontu u Njujork da bi ostvario svoj san na velikom ekranu.

Majkl Kopsa
foto: Printscreen/Youtube/Harplite

Pohađao je Manhattan's Circle in Skuare Theatre školu četiri godine i završio kurs 1984. godine, pre nego što je debitovao na filmu u filmu Tajming iz 1985. godine.

Tokom svoje karijere, Kopsa je takođe imao uloge u Ubistvu i Van Helsingu. Pored toga, Kopsa je doprineo svojim glasovnim sposobnostima u Death Note, Ks-Men: Evolution, Iron Man: Armored Adventures i kao Don Emilio Barzini u video igricama The Godfather. Povrh svega ovoga, Kopsa je imao uloge u seriji prazničnih filmova Hallmark.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.