PRETUŽNA SUDBINA HAGRIDA IZ HARI POTERA: Jedva se kretao, živeo u iznajmljenoj štali!
Robi Koltrejn, Foto: Profimedia

TUGA

PRETUŽNA SUDBINA HAGRIDA IZ HARI POTERA: Jedva se kretao, živeo u iznajmljenoj štali!

Koltrejn je poslednje dve decenije živeo u istoj unajmljenoj prenamenjenoj štali

Objavljeno:

Škotski glumac Robi Koltrejn je preminuo u 72 godini. On je najpoznatiji je ulozi simpatičnog diva Rubijusa Hagrida iz filmova o Hariju Poteru.

Glumeći čuvara ključeva i poseda u Hogvortsu zaradio je milione i osvojio srca obožavatelja širom sveta. Međutim, njegov život nimalo nije ličio na život tipičnih filmskih zvezda, naprotiv.

Koltrejn je poslednje dve decenije živeo u istoj unajmljenoj prenamenjenoj štali u brdima zapadno od industrijskog dela Glazgova i plaćao mesečnu stanarinu u iznosu od hiljadu funti, pisao je OK Magazine prošle godine, koji je objavio i prve ekskluzivne fotografije glumčevog doma.

Za pomenuti časopis je progovorio njegov zabrinuti stanodavac Endru Edmonstoun, inače i aristokrata koji je u krvnom srodstvu sa suprugom princa Čarlsa, vojvotkinjom Kamilom. Otkrio je da omiljeni Hagrid živi povučeno i tužno otkako se pojavio u zadnjem filmu o Hariju Poteru pre 10 godina.

On je tada pričao kako se glumac potpuno povukao iz javnosti i gotovo nikada ne napušta kuću te da ga, iako mu je stanodavac, uživo nije video već četiri godine. Prema pričama prijatelja i komšija, glumac je zbog bolnog osteoartritisa već pet godina u invalidskim kolicima, te je postao zatvorenik sopstvenog doma.

Ipak, glumac se prošle godine ipak pojavio u televizijskom specijalu povodom obeležavanja 20. godišnjice prvog filma iz franšize Hari Poter i šokirao brojne fanove koji nisu znali da je u kolicima.

Na društvenim mrežama neki su se prisetili susreta s njim u jednoj lokalnoj prodavnici u kojoj je kupovao alkohol, a opisivali su ga kao zastrašujućeg i neurednog tipa s masnom kosom.

1 / 4 Foto: Profimedia

Pre nego što je glumio Hagrida, Koltrejn je bio najpoznatiji po ulozi u britanskom sitkomu "Cracker".

Kada je u pitanju njegov privatni života, glumac je od 1999. do 2003. godine bio u braku s Ronom Gemel, s kojom ima sina i ćerku, a prošle godine je u retkom intervjuu za novine otkrio da je u vezi poslednjih 12 godina, ali ništa više od toga.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.