Poslastica za beogradske klabere: Insolate donosi prašinu Tomorrowlanda u Beograd!
Foto: Promo

Miss Sunshine

Poslastica za beogradske klabere: Insolate donosi prašinu Tomorrowlanda u Beograd!

Karte za žuku 3. februara u klubu Plastic se prodaju na ulazu u klub i koštaju 400 pre, a 500 dinara posle ponoći
Objavljeno: 16:23h

Jedna od najpoznatijih DJ dama iz Hrvatske, Insolate aka Miss Sunshine, prirediće pravu malu tehno poslasticu za beogradske klabere!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prepoznatljiva je po beskompromisnom tehno zvuku i već 20 godina spada u sam krem regionalne scene. Iako devojka, uspela je da se ravnopravno nosi sa ovom, kako je neki nazivaju, ipak muškom profesijom, a i da postane jedno od ne toliko brojnih imena sa Balkana koja su prepoznatljiva na svetskom nivou.

foto: Promo

Kao logična potvrda njenog kvaliteta usledili su i redovni nastupi na najprestižnijim svetskim festivalima i klubovima. Miss Sunshine je vladala densflorovima i dizala prašinu na Tomorrowlandu, Dance Areni Exita, ADE, Dimensionsu, kultnom berlinskom Tresoru, Rexu, Club d’Anvers...

Jedan od razloga što je među kolegama toliko cenjena su i brojna izdanja na vinilu, među kojima je bez dileme najpoznatija ploča za Dj Deep’s Deeply Rooted. Nastupala je rame uz rame sa velikanima među kojima su DJ Rolando, Francois X, Milton Bradley i Dj Deep, a i najzaslužnija je za poznati hrvatski party serijal TRAUMevent.

foto: Promo

Insolate aka Miss Sunshine će nastupiti u petak, 3. februara u klubu Plastic. Garancija da će celo veče biti veoma dinamično je i trojac sa srpske tehno scene. U back2back setu će nastupiti Aleksandar Ivković i Mihajlo, dok će žurku zatvoriti Speedy, jedan od lidera mlađeg talasa domaće tehno priče.

Karte se prodaju na ulazu u klub i koštaju 400 pre, a 500 dinara posle ponoći.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.