"NIJE GREH OBRATITI SE ZA POMOĆ": Olga Odanović priznala ono o ČEMU SU SVI STRAHOVALI
Foto: Preentscreen RTV Pink

otkrila

"NIJE GREH OBRATITI SE ZA POMOĆ": Olga Odanović priznala ono o ČEMU SU SVI STRAHOVALI

Glumica ističe da nova sezona serije donosi nove likove i zaplete, kao i da očekuje da bude najbolja do sada

Objavljeno:

Treća sezona, sa pedeset novih epizoda humorističkog serijala Neleta Garića „Radio Mileva“ startuje 11. oktobra na Prvom programu RTS-a.

Priču o novim dogodovštinama dobro poznatih stanara zgrade u Rankeovoj 12 režirali su Elmir Jukić i Dejan Zečević. Glavnu junakinju Milevu tumači Olga Odanović. Kaže da sve što je s kolegama poželela u ovom projektu, o tome su se dogovorili sa scenaristima Zoricom Cvijetić, Marijanom Čulić Vićentić i Željkom Hubačem.

- Želeli smo da se malo odlepimo od tog realizma i da odemo u neki hiperrealizam. Scenaristi su na svu sreću naše želje i usvojili. Zahvalna sam pre svega što imam ovakve kolege u ovom projektu koji studiozno rade na svojim likovima. Ne zna se ko je od koga bolji. Smatram da nijedan projekat ne može da bude dobar ako nemate sjajne partnere. Imala sam sreću da sa kolegama ovu sezonu napravimo mnogo uzbudljivijom i interesantnijom za gledaoce nego što je bila prošla - ističe Olga Odanović za Blic.

Glumica kaže da joj komšije, kada je vide, ponekad oslove sa: „Kako si, Mileva?“, što je uvek nasmeje.

1 / 4 Foto: Marina Lopičić

- Nekada smo svi mi imali drugačije komšije. U mojoj zgradi nikada nisam zaključavala vrata, a komšija kada nedeljom ispeče pitu ili kolače, obavezno podeli sa ostalim stanarima. Sve je bio mnogo otvorenije i ljudi su se stvarno iskreno voleli. Niko se ni sa kim nije družio iz interesa ili koristi. Svi smo imali vremena jedni za druge. Danas, kada vam postave pitanje kako ste, to izgleda nekako formalno jer nikoga i ne zanima kako ste. Naravno, nisu svi takvi, ali činjenica je da ono i ovo vreme ne može da se poredi. Zato nam je tu „Radio Mileva“ da nas podseti na sve te lepe stvari i toplinu. Nije greh pokazati ni emociju ni obratiti se nekome za pomoć. Jednostavno, morate da imate vremena za ljude. Smatram da treba da budemo ljudi, a ne neljudi. Ja se zaista trudim da nekako zaustavim vreme - kaže umetnica.

Odanovićeva naglašava da je među ljudima nestala ona toplina koja je preko potrebna.

- Tehnologija je toliko uznapredovala da je sve otišlo dođavola. Nisam na društvenim mrežama i baš sam srećna zbog toga. Pripadam staroj generaciji i moje vaspitanje je drugačije. Današnja deca nemaju drugo vreme osim ovog, pa prema tome moraju da ga iskoriste maksimalno. Lično bih volela da se deca više viđaju i razgovaraju uživo, a ne da se dopisuju preko društvenih mreža. Sve mi je to besmisleno. Šta koga briga gde sam bila i šta sam ručala danas. Po meni su to gluposti - objašnjava Olga.

Kada je reč o njenom liku Mileve, mnogi tvrde da ono što je Mustafa Nadarević bio za kultni serijal „Lud, zbunjen, normalan“, to je Olga Odanović za seriju „Radio Mileva“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.