ĐOŠU SU SVI OBOŽAVALI U SERIJI "PORODIČNO BLAGO": A niko NE ZNA kakvu LEPOTICU od ĆERKE ima, DAH da VAM STANE FOTO
Đoša, Foto: youtube/Nikola Stojanovic

bomba

ĐOŠU SU SVI OBOŽAVALI U SERIJI "PORODIČNO BLAGO": A niko NE ZNA kakvu LEPOTICU od ĆERKE ima, DAH da VAM STANE FOTO

Bogoljub se proslavio uloga Đoše u seriji “Porodično blago”

Objavljeno: 19:23h

Bogoljub Mitić Đoša bio je srpski glumac, humorista i TV voditelj.

Rođen je 12. januara 1968. godine u Vlasotincu, gde je bio poznat kao Boge Miza. Nadimak Đoša ili Bata Đoša dobio je po ulozi Đoše u TV seriji „Porodično blago“, kojom je stekao veliku popularnost.

U TV seriji „Agencija za SIS“ je pored glavne uloge (Mulja) bio i saradnik na pisanju scenarija, a napisao je scenario i za tv seriju Smešno ćoše kod Đoše. Učestvovao je više puta u šou programu Tvoje lice zvuči poznato.

Bogoljub Mitić Đoša
foto: Printscreen

Pored glumačke karijere, oprobao se i kao voditelj u muzičkim emisijama Grand produkcije i rijaliti šoua Parovi, gde je u petoj sezoni imao svoju emisiju Jutarnja kafica. Svoju glumačku karijeru započeo je kao upravnik Amaterskog Valter teatra u Vlasotincu, zatim je igrao u Leskovačkom pozorištu i bio stalni član Šabačkog ansambla.

Fakultet za pozorišnu organizaciju i menadžment u kulturi, završio je u 44. godini života. Bio je oženjen i imao je dve ćerke. Preminuo je 22. juna 2017. u Beogradu, od posledica srčanog udara. Sahranjen je u Vlasotincu.

1 / 4 Foto: Printscreen Youtube

Bogoljub se proslavio uloga Đoše u seriji “Porodično blago”, a glumac je za sobom ostavio suprugu Jelenu i ćerke Olgu i Nataliju Mitić.

Život preminulog Bogoljuba Mitića Đoše koji je umro u Beogradu od posledica srčanog udara bio je pun kontrasta - sa jedne strane vodio je miran porodičan život, sa druge strane bio je upleten u pojedine afere i često je u javnosti davao izjave koje su izazivale smeh, a pomalo i čuđenje.

đosa
foto: Printscreen/Youtube

Đošina ćerka Natalija prava je lepotica, ali se retko pojavljuje u javnosti, međutim, aktivna je na društvenim mrežama. Trenutno radi kao medicinska sestra - instrumentarka operacionog bloka VMA.

Evo kako ona izgleda:

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.