MIODRAG RADONJIĆ POKAZAO S KIM SPAVA! Prekrivači sve OTKRILI, a OPIS JE BRUTALAN (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

divno

MIODRAG RADONJIĆ POKAZAO S KIM SPAVA! Prekrivači sve OTKRILI, a OPIS JE BRUTALAN (FOTO)

Ali, da isto tako kada se snimanja završe, popularni glumac sve vreme provodi sa svojom porodicom

Objavljeno:

Glumac Miodrag Radonjić: poznati glumac koji je publiku osvojio ulogom Baće u domaćem filmu i seriji "Južni vetar", letnje dane nakon završenog snimanja nastavka serije "Južni vetra - Ubrzanje", provodi odmarajući sa svojom izabranicom Milicom i sinom Savom na Crnogorskom primorju.

Tročlana porodica uživa u zajedničkom vremenu, koji provodi igrajući se na plaži, šetajući pored mora i zalascima sunca. Popularni glumac je svojevremeno izjavio da njegova verenica ima puno razumevanje za posao kojim se on bavi i da razume i olakšava kada je on na snimanjima, preuzimajući obaveze na sebe. Ali, da isto tako kada se snimanja završe, popularni glumac sve vreme provodi sa svojom porodicom.

Miodrag
foto: Printscreen/Instagram

Gledaoci će nakon filma i serije, imati prilike da gledaju nastavak priče o popularnom dvojcu koji je osvojio publiku širom regiona, a kakve nove zaplete, priče i junake donosi nastavak, publika će imati priliku da pogleda u prvoj seriji koja je premijerno najavljena za 11. novembar. Na pitanje po čemu se on razlikuje od lika Baće kojeg tumači u seriji, glumac je odgovorio da on nije ženskaroš i da voli da je u stabilnoj vezi u kojoj može da računa na svog partnera. Miodrag je početkom godine, tačnije na treći dan Božića krstio sina Savu u Hramu Svetog Save na Vračaru, kojeg je krstio porodični prijatelj dramskog umetnika i jerej Dejan Mandić iz Kopra. Prilikom svete tajne krštenja, Sava je dobio ime Tijadin, po čukundedi, kako navodi Kurir.

Miodrag
foto: Printscreen/Instagram

Mladi par je zbog situacije sa pandemijom koja je u periodu krštenja sina Save i dalje bila prisutna, organizovao čin proslave u krugu najbliže porodice i prijatelja. Miodrag i njegova izabranica Milica su zbog istog razloga morali da otkažu svadbu, ali je glumac svojevremeno izjavio da će napraviti veliku proslavu kada se situacija sa virusom stabilizuje.

Miodrag
foto: Printscreen/Instagram

Nedavnom objavom na svom Instgram profilu, oduševio je i raznežio svoje pratioce kada je podelio fotografiju na kojoj njegov sin Sava i on spavaju na krevetu, okrenuti na stomak u istu stranu, sa opisom da je svaka sličnost slučajna.

(Espreso/ Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.