ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Klasik iz 90-ih dobija intrigantan nastavak - "ALI MEKBIL"
,,Ali Mekbil", Foto: Printscreen

nova verzija!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Klasik iz 90-ih dobija intrigantan nastavak - "ALI MEKBIL"

,,Ali Mekbil" prati ekscentrične i neodoljivo komične živote advokata u fiktivnoj bostonskoj kancelariji Cage, Fish & Associates

Objavljeno:

S obzirom da je za nju nedavno objavljena vest o nastavku, Espreso je odlučio da Vas pozove da se prisetite vrhunske serije ,,Ali Mekbil".

Glavne uloge tumače: Kalista Flokhart, Greg Džerman, Džejn Krakauski i Piter Maknikol.

Ali Mekbil
foto: Wikipedia

,,Ali Mekbil" prati ekscentrične i neodoljivo komične živote advokata u fiktivnoj bostonskoj kancelariji Cage, Fish & Associates. Akcenat je stavljen na Ali, koja u kompaniju dolazi zgrožena jer shvata da će morati da deli prostor sa bivšim dečkom Bilijem.

Serija je emitovana između 1997. i 2002. godine i imala je pet sezona. Stekla je brojne pohvale i nagrade, od kojih se ističe Zlatni globus za najbolju televizijsku seriju - mjuzikl ili komediju 1998. i 1999. godine.

1 / 7 Foto: Wikipedia

Prema pisanju "Just Jareda", nova verzija serije bi se snimala kao nastavak na originalnu. Priča bi navodno pratila mladu crnkinju koja se priključuje pravnoj službi iz originalne serije po završetku pravnog fakulteta. Za mladu ženu se veruje da bi mogla da bude ćerka državne tužiteljke Rene Redik, koju je glumila Lisa Nikol Karson u originalnoj seriji.

Ko treba da pogleda ovu seriju?

,,Ali Mekbil" treba da pogledaju poznavaoci i ljubitelji prava, ali i obožavaoci luckaste komedije. Ova serija će Vas oduševiti svojom dovitljivošću, dok će Vas uvrnuti trenuci slatko nasmejati!

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 26.8.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.