Imam svoj život SAMO ONDA KADA SE BORIM ZA NJEGA! Bučan, sirov i srčan rock Caneta  i Škrtica (FOTO) (VIDEO)
Foto: Stefan Jokić

prvi album prekaljenih rokera

Imam svoj život SAMO ONDA KADA SE BORIM ZA NJEGA! Bučan, sirov i srčan rock Caneta i Škrtica (FOTO) (VIDEO)

- Čovek je nestao u potrošačkim maštarijama! Čovek je nestao u svojim pustim željama! Ali postoji još uvek. To je kao ovo što smo snimili. To je novi život iz betonske razvaline, kao kad vidiš maslačak tamo gde je pukao beton. Klica je našla put! - poručuje Zoran Kostić Cane za Espreso
Objavljeno: 22:17h

Jedna od izvedenih pesama Škrtca bila je "Kulise!", čiji refren glasi "Tu je bio čovek, a sada ga nema! Prijavljujem nestanak čoveka!"

Pitam Caneta gde je nestao čovek?

- Čovek je nestao u potrošačkim maštarijama! Čovek je nestao u svojim pustim željama! Ali postoji još uvek. Znaš, to ti je kao ovo što smo snimili. To je novi život iz betonske razvaline i pukotine, kao kad vidiš maslačak tamo gde je pukao beton. Klica je našla put! Čovek mora sebe da nađe. Ako ne nađe sebe neće čuti ni ovo što smo snimili!

Da li ta klica širi pukotinu ili raste u visinu?

- Širi pukotinu, a i raste u visinu! Ima mladih koji nisu zavedeni glupostima. Radi se o tome da ljudi neće ni da čuju, ni da vide. Idu tamo gde im je drugi trasirao put. Ne žive svoj život. Oni čak ni ne znaju šta to znači imati svoj život!

foto: Espreso.co.rs
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.