BIVŠI MUŽ TANJE BOŠKOVIĆ OŽENIO NJENU KOLEGINICU: Sve je IZAŠLO NA VIDELO!
Tanja Bošković, Foto: Printscreen

NEVERICA

BIVŠI MUŽ TANJE BOŠKOVIĆ OŽENIO NJENU KOLEGINICU: Sve je IZAŠLO NA VIDELO!

On je reditelj i u braku sa Tanjom je dobio dvoje dece.

Objavljeno: 11:37h

Glumica Tanja Bošković važi za jedno od najvećih dama na našim prostorima, a o svom privatnom život nikada nije volela mnogo da govori.

Poznato je, ipak, da je bila u braku sa rediteljem Dejanom Karaklajićem sa kojim ima dvoje dece, ćerku Lanu i sina Đorđa.

Iako intimu nikada nije preterano isticala u javnosti, jednom prilikom je rekla da se njen brak sa Dejanom raspao jer je bila previše posvećena poslu.

"Bio je duhovit jedan čovek koga sam obožavala, a koji me je ostavio, i koji je rekao: 'Ne vredi, ti si udata za pozorište'", ispričala je Tanja u emisiji "Ekskluziv".

Neda Arnerić, Tanja Bošković
foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

Mnogi možda ne znaju i to da je Karaklajić bio u braku i sa Tanjinom koleginicom Nedom Arnerić, koja je takođe važila za jednu od najlepših žena bivše Jugoslavije.

— Neda je bila duševna osoba. Još kao mlada imala je neku iskrenost, nešto što ju je činilo posebnom. Bila je zvezda, ali na neotrcan način. Sve što je radila duboko je osećala, duboko se trudila za to. Bila je skromna i nepretenciozna, i popularnost joj je strašno smetala. Ona je iz sebe ispuštala uloge, pravila uloge, donosila likove.

Kako se navodilo ranije, Nedu je sreo, po jednoj priči, na snimanju "Užičke republike", a po drugoj, upoznali su se kada je ona imala 21 godinu i već bila slavna.

Ostali su prijatelji nakon razvoda, a kasnije je Neda uplovila u brak sa Miloradom Meštrovićem. Dejan je i ranije o Nedi uvek govorio sve najlepše, kao i da je bila izuzetno važna žena u njegovom životu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.