OVO JE PRAVI UZROK SMRTI MARKA ŽIVIĆA! Nacija će doživeti OGROMAN ŠOK
Foto: DRAGAN KADIĆ

otkrivamo

OVO JE PRAVI UZROK SMRTI MARKA ŽIVIĆA! Nacija će doživeti OGROMAN ŠOK

Živić je tri nedelje bio na bolničkom lečenju, nedelju dana pre smrti je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju

Objavljeno: 09:30h

Srpski glumac Marko Živić preminuo je 14. oktobra 2021. posle borbe sa korona virusom u 49. godini.

Živić je tri nedelje bio na bolničkom lečenju, nedelju dana pre smrti je kiseonik primao preko maske, međutim, doktori su ipak sada morali da ga intubiraju.

- Marko je veoma loše, jako je slab. Ima obostranu upalu pluća, visoku temperaturu, te veliki broj bakterija koje u kombinaciji sa ostalim udruženim bolestima protiv kojih se i ranije borio čine veoma lošu kliničku sliku - ispričao je izvor blizak Živiću.

1 / 7 Foto: Youtube/printskreen

Podsetimo, Marko Živić rođen je 4. aprila 1972. godine u Kruševcu.

Završio je glumu 1995. godine na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Radeta Markovića. Radio je u pozorištu i na filmu. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi u Pozorištu na Terazijama, i stalni član Beogradskog dramskog pozorišta gde je igrao u predstavama "Kad su cvetale tikve", "Ne igraj na Engleze", "Sviraj to ponovo Sem", "Let iznad kukavičjeg gnezda", "Delirijum tremens", a igrao je i u drugim pozorištima. Dobitnik je mnogih nagrada. Vodio je emisiju "Marko Živić šou" na TV Foks.

Četiri godine je bio u braku sa Natašom Pavlović, srpskom voditeljkom, od koje se razveo pre više od deceniju. Bavio se i humanitarnim radom. Takođe je vodio i kviz od 5 ciklusa "Zdravo Evropo". Od januara 2015. godineučestvovao je u talent-šou programu "Audicija", koji se emitovao na televiziji Pink, kao jedan od članova žirija.

Dao je glas medvedu Baluu u srpskoj verziji "Knjige o džungli 2", Nim Galuu u sinhronizovanom filmu "Epik", Rafaelu u filmovima "Rio" i "Rio 2", Miru u filmu "Artur i Minimoji" i mišu Mortonu u sinhronizovanoj verziji "Hortona."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.