Gledao sam Sagu o 3 nevina muškarca i umalo da izađem nevin! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Foto/Espreso.co.rs

bolivud među srbima

Gledao sam Sagu o 3 nevina muškarca i umalo da izađem nevin! (FOTO) (VIDEO)

Kada bi Beni Hil i Mister Bin imali dete, a to dete pojelo LSD, dobili biste ovaj film!
Objavljeno: 23:03h

Elem, radnja filma smeštena je..pa, nemam pojma gde. Pritom je rasuta u milion kratkih skečeva, koji se na kraju na jedvite jade povežu u celinu (kao i ovaj tekst).

Priča se "vrti" oko tri lika koja imaju previše godina da bi bili u problemu u kom su. Oni su nevini, a to ih neverovatno boli pa posežu za kojekakvim trikovima ne bi li svoje ribe odvukli u krevet. Kad vam to ovako pričam vi mislite, pa dobro, tipično američka "high school – road trip" komedija.

Verujte, nije tako. Ovo je film o seksu u kome nema scena seksa!

Dobro, ima jedna. Sa Evom Ras..

foto: Printscreen/youtube/telic studios

Zamislite časovnik. U njemu opruge i zupčanike. E sad, zamislite kako opruge pucaju a zupčanici se okreću svaki na svoju stranu. I sad tu scenu izmaštajte uz zvuke sitar muzike. Pokušaću opet da objasnim, kako vama tako i sebi.

Kada bi Mister Bin imao dete sa Beni Hilom a to dete pojelo LSD, dobili biste "Sagu o tri nevina muškarca". A onda zamislite da sve to režira Indijac koji na set nije poveo prevodioca.

Potpuno suludo.

Ali jeste zanimljivo. Majke mi. Drago mi je što je snimljen ovakav filmić. Inače, u pitanju je samo prvi deo trilogije, tako da će verovatno jednom sve ovo imati nekog smisla. Ali ako je cilj da zabavi i nasmeje publiku, cilj je ispunjen. Sad, ko se čemu ili kome smejao, to je druga priča.

foto: Printscreen/youtube/telic studios

Neću da vam otkrivam detalje, jer sve i da pokušam ne bih mogao. Film je jednostavno - neprepričljiv! Ništa što ste gledali nije slično ovom bolivudsko - srpsko - hrvatsko - crnogorskom skeč ludilu. Ne sumnjam da bi ovo u Indiji bila jedna sasvim fina, životna komedija. Ali, opet Indijci se mole kravama i majmunima, u Kini jedu pse a u Srbiji predsednici peku rakiju. Spoj nespojivog, doslovno!

Znam samo da sam se uplašio da ću, gledajući ovaj film i ja iz sale izaći nevin!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.